. .. .. .. .. .. .
. .

Sparglove risotto s matou a citronom - RECEPT 56987

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 246138 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Sparglove risotto s matou a citronom


[ recept č. 56987 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglove-risotto-s-matou-citronom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:Na risotto zaklad:1 liter zeleninoveho vyvaru
2 PL olivoveho oleja
1 vecsia cibula,nadrobno nakrajana
4-5 celerove stonky ,nadrobno nakrajana
600 g risotto ryze (ja som pouzila Arborio)
250ml bieleho (sucheho ) vina
Na risotto:500g spargle
700ml zeleninoveho vyvaru
50g masla
1 mala hrst parmezanu,nastruhaneho
cerstva mata,nasekana nadrobno
stava a kora z 2 citronov
sol,cierne korenie
Postup:Na risotto zaklad:V hrnci si zohrejeme olej a na najnizsom ohni podusime cibulu a zelerove stonky tak aby sa vam nesfarbili a zmakli.Pridame ryzu a vino.Dobre premiesame a po zufanke pridavame zeleninovy vyvar (vzdy pridame dalsiu az ked sa nam ta posledna vstrebe) az pokial pouzijeme cely vyvar.
Na risotto:Ohen si zvysime na stredne velky a pridame polovicu zeleninoveho vyvaru(ja som v tomto bode miesto zeleninoveho vyvaru pouzila sparglovy pretlak +zeleninovy bujon a len trochu vody ) do risottoveho zakladu a vmiesame sparglu. Neustale premiesavame a mozme pomaly pridavat zufanky z vyvaru ktory nam este ostal (ale naozaj iba potroske lebo sa moze stat ze ho nebudete potrebovat cely.A neustale ochutnavajte aby ste vedeli kedy je uz hotove ).Davajte pozor aby ste risotto nerozvarili.
Napokon (ked uz bude hotove ) zoberieme z ohna a vmiesame maslo,parmezan,citronovu koru a stavu,matu..Podla potreby dochutime solou a korenim.
<< Chemik | Sparglove risotto s matou a citronom | Narodeninová >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (16.6.2014, 15:29)
mam rada sparglu...vyskusam urcite!!! (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (17.6.2014, 20:38)
To ma strasne tesi :) Dufam ze bude chutit :)
ODPOVEDAŤ
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (16.6.2014, 9:44)
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglove-risotto-s-matou-citronom.html
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu