. .. .. .. .. .. .
. .

Štartér - RECEPT 56173

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DETSKÉ ŠPECIALITY

ID 102821 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Štartér


[ recept č. 56173 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2 hrnčeky ovsených vločiek, 2 lyžice slnečnicových semiačok, 2 lyžice mandlí, 2 lyžice orieškov, 3 lyžice trstinového cukru, 2 hrnčeky pomarančového džúsu, sušené ovocie, - toto všetko základ, potom na ozdobu biely jogurt, príp. čerstvé ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Práve to dávali v detskej relácii Zázračný ateliér, kde hravou formou vysvetlili, aby deti toto jedávali na raňajky a budú silné. Ukladám si recept a keďže ja takéto môžem, určite vyskúšam.

Granulát pripravíme tak, že zmiešane ovs.vločky, semiačka, mandle, oriešky, príp. kto čo ľúbi-neľúbi, cukor. Zalejeme to pomarančovým džúsom. Premiešame a vysypeme na plech vystlaný papierom. Počas pečenia občas premiešame. Trvá to cca 25 minút. Hotovú sypkú chrumkavú zmes dáme do misky, pridáme rôzne sušené ovocie podľa chuti ako marhule, hrozienka, kokos,.....
Tento granutál sa uchováva v dóze a vždy sa z neho podľa potreby odsype do mištičky, môže sa zaliať mliekom, alebo jogurtom a pridať ovocie ako banán, jahody, ananás,......
<< (Nielen) Vianočný punč | Štartér | Kamion Mcqueen >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena T. (helenfodor) ID 242784 (15.6.2014, 20:53)
moze to byt fajin, ale vadi mi tam ten trstinovy cukor, nakolko sa zistilo a potvrdzuju to i zahranicne studie, ze trstinovy cukor nie je az tak uzasny, resp. je viac skodlivy ako klasicky biely cukor. Je tomu tak podobne aj s olivovym olejom - v relaciach o vareni ho pouzivaju na vysmazanie s komentarom "samozrejme na olivovom oleji", nedajboze na panenskom. Pritom pri jeho zahriati sa uvolnuje najviac karcinogennych latok. Na vysmazanie je top zivocisny tuk, potom rastlinny. Olivovy LEN za studena. A na to nemusim mat vysoku skolu (hoci ju mam) aby som zistila, ze klasika je to najlepsie pre nas dospelych i pre nase deti.
ODPOVEDAŤ
Marika B. (Magba) ID 119729 (11.2.2014, 22:08)
dakujem ze ste to sem napisali (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu