. .. .. .. .. .. .
. .

Falošný jablkový sacher - fantastický, jednoduchý, šťavnatý - RECEPT 56100

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 93979 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 49 návštěvníkov)


Falošný jablkový sacher - fantastický, jednoduchý, šťavnatý


[ recept č. 56100 zo dňa  ]


Falošný jablkový  sacher - fantastický, jednoduchý, šťavnatý


POTREBNÉ PRÍSADY

100 g masla, 250 g jabĺk, 3 vajcia, 200 g cukru, 250 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 3 PL kakaa Na dokončenie: ríbezlový alebo marhuľový lekvár, čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Recept mám od kolegyne, odkedy som ho prvýkrát vyskúšala, musím ho piecť stále, je to určite najlepšia torta, akú som kedy piekla. Šťavnatá a chutná, doposiaľ všetkým veľmi chutila.

1. Maslo necháme zmäknúť, jabĺčka ošúpeme, očistíme a nastrúhame. Bielky oddelíme od žĺtkov a vyšlaháme do tuha.

2. Múku preosejeme a zmiešame s práškom do pečiva a kakaom.

3. Zmäknuté maslo, žĺtka a cukor vyšlaháme do peny. Ak máme kyslé jablká, možno dať viac cukru, ak sú sladšie, zase o niečo menej.

4.Do žĺtkov s maslom vmiešame strúhané jablká, ďalej múku s práškom do pečiva a kakaom. Nakoniec zľahka vmiešame sneh. Cesto je trošku hustejšie, nevadí, jabĺčka pustia šťavu a koláč bude nakoniec dostatošne šťavnatý.

5. Dáme do vymastenej alebo papierom vystlatej formy a pečieme v predhriatej rúre pri 160 stupňoch približne 35 minút.

6. Tortu dáme vychladnúť, prerežeme a natrieme lekvárom. Vrch polejeme čokoládovou polevou. Najlepšie chutí so šlahačkou.
<< Srdce s červenými ružami | Falošný jablkový sacher - fantastický, jednoduchý, šťavnatý | Vankúšik na krst >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
MAJA B. (barny) ID 2295 (19.2.2014, 14:55)
(Y) (Y) (Y) (Y)super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Dana T. (slonicka) ID 15656, mimibazar.sk/slonicka (11.2.2014, 14:48)
(Y) (zajic) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.2.2014, 12:00)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.2.2014, 21:16)
Je to veľmi dobré cesto, ja som z neho začala robiť muffinky, ale občas urobím aj tortu, odporúčam, inak máš ju krásne ozdobenú. Tu je môj na inšpiráciu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20496&user=104195. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (Petra K) ID 93979, mimibazar.sk/petrak1 (10.2.2014, 17:51)
Dakujem, Darina! Aj ja som rozmyslala, ze by sa z toho cesta dali piect aj muffinky.
ODPOVEDAŤ
Petra K. (Petra K) ID 93979, mimibazar.sk/petrak1 (2.2.2014, 14:23)
Urcite vyskusajte, je to jednoduche, rychle a hlavne velmi dobre (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (2.2.2014, 9:56)
škoda že nemám čokoládu určite vyskúšam vyzerá fajn (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
gerekova n. (gerekova22) ID 219870 (1.2.2014, 21:43)
vyzera vyborne :D zajtra urcite skusime
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evita76) ID 15730 (1.2.2014, 20:24)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^) (^) (^) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu