. .. .. .. .. .. .
. .

LINECKÉ KOLÁČIKY - RECEPT 55824

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 254041 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


LINECKÉ KOLÁČIKY


[ recept č. 55824 zo dňa  ]


LINECKÉ KOLÁČIKY


POTREBNÉ PRÍSADY

Zlatý klas, hladká múka, práškový cukor, CERA, HERA, vajcia, prášok do pečiva, džem, čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Vypracujeme cesto: pol kila hladkej múky, 200 g Zlatého klasu (5 balíčkov alebo 1 krabica), 250 g práškového cukru, 2 vajcia, pol balíčka prášku do pečiva, 250 g roztopeného 100% tuku CERA, 125 g roztopeného rastlinného tuku Hera alebo Palmarín. Cesto odložíme na dve hodiny do chladničky. Potom ho rozvaľkáme na hrúbku pol centimetra, vykrajujeme kolieska či iné vzory a pečieme 10 minút pri 170 stupňoch. Upečené a vychladnuté potrieme džemom a zlepíme. Koláčiky môžete dozdobiť - pofŕkať roztopenou čokoládou.
Poznámka: ak v Čechách nezoženiete Zlatý klas, použite Gustin od Dr.Oetkera alebo Jemný kukuřičný škrob od Amylonu.
<< Pernikova chalupka | LINECKÉ KOLÁČIKY | ČOKOLÁDOVÉ PERNÍČKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu