. .. .. .. .. .. .
. .

Rýchle "orintálne" jedlo - RECEPT 55571

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 106502 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Rýchle "orintálne" jedlo


[ recept č. 55571 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

-bravčové mäso -mrazená zeleninová zmes (Vinica - Wok thai) -ryža -kari korenie -mlieko -hladká múka -maslo (klasické) -sójová a worchestrová omáčka -olej -soľ, peper, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Ryžu dáme variť podľa návodu, pokiaľ je sáčková, ja sypem do vody trochu vegety a kari (pre farbu).
Do hrnca dáme rozpustiť maslo, keď je rozpustené pridáme múku a urobíme zásmažku, potom pridáme mlieko a kari, trochu povaríme kým nevznikne pekná hladká omáčka, nakoniec dochutíme sójovou a worchestrovou omáčkou a odstavíme.
Mäsko nakrájame na kúsky a osmažíme na rozpálenom oleji, keď už je skoro hotové, pridáme mrazenú zeleninu a varíme dokým mäso nie je uvarené a zeleninová zmes mäkká. Nakoniec mäso so zeleninou pridáme do omáčky a podávame :) Dobrú chuť
<< Sloník | Rýchle "orintálne" jedlo | Kniha k 50-tke >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu