. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané voňavé bravčové karé ... s bylinkami - RECEPT 54580

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 214481 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)


Zapekané voňavé bravčové karé ... s bylinkami


[ recept č. 54580 zo dňa  ]


Zapekané voňavé bravčové karé ... s bylinkami


POTREBNÉ PRÍSADY

... tento recept kedysi veľmi. veľmi dávno uverejnil nejaký časopis ako recept Marcely Leiferovej ... výsledok je krásne voňavý a veľmi chutný ................... potrebujeme : cca 1,5 kg bravčové karé (prípadne pekná krkovička), soľ, korenie, 1 - 2 kyslé smotany, zmes sušených byliniek podľa chuti (ja používam zmes oregana, tymiánu, provensálskeho korenia, korenia na pizzu a bazalky), olej, múka, sladká paprika

POSTUP PRÍPRAVY

... viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

pripravíme si suroviny - bravčové karé (krkovičku, panenku, ...), údený syr (cca 100 - 150 g), kyslú smotanu (1-2 kusy podľa množstva a chuti), bylinky podľa chutí (ja som dala zmes oregana, provensálskych byliniek, korenia na pizzu - alebo čo mám aktuálne doma), soľ, korenie, hladkú muku a červenú mletú papriku na obalenie mäska a olej na vysmážanie (zabudla som pridať k surovinám na foto)
... mäsko osolíme, okoreníme a obalíme v zmesi hladkej múky a mletej červenej papriky ... vysmažíme na rozpálenom oleji a preložíme do pekáča, ktorý sme pomastili olejom alebo vyložili papierom na pečenie - polejeme výpekom čo nám zostal z vyprážania
... zmiešame kyslú smotanu a bylinky ... môžeme jemne prisoliť
... takto vyzerá smotanovo-bylinková zmes
... tu máme mäsko v pekáči
... na mäsko dáme nahrubo strúhaný údený syr
... smotanovo-bylinkovú zmes ... a šupneme do rúry vyhriatej cca na 180 - 190°C ... pečieme cca 45 - 50 minút, pokiaľ nie je vrch do ružova upečený
...medzitým si očistíme a pokrájame zemiaky, a dáme ich variť do osolenej vody ... po uvarení scedíme, pridáme soľ, maslo a trocha mlieka a urobíme zemiakovú kašu alebo ich len vareškou premiešame
... tu máme upečené mäsko - ja som ho mala v rúre o minútku-dve dlhšie ako bolo treba, ale na chuti mu to neubralo :-)
... naservírujeme a vychutnávame túto úžasnú kombináciu chutí ... dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Fantastická hrachová polievočka | Zapekané voňavé bravčové karé ... s bylinkami | Mäsové guľky vo voňavej paradajkovej omáčke >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina B. (Hopi) ID 27922 (6.7.2014, 13:43)
(Y)Super mäsko, celá rodina sme sa nevedeli dojesť odporúčam. Maťa (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (7.7.2014, 23:32)
... som rada, že chutilo ... patrí medzi moje TOP recepty ... mňam
ODPOVEDAŤ
Kristina A. (Kris75) ID 21463 (31.7.2013, 18:18)
(Y) znie lakavo, niekedy vyskusam (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (1.8.2013, 11:38)
... môžem len a len odporúčať, výborné voňavé mäsko :-)))
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu