. .. .. .. .. .. .
. .

ZAVÁRANÝ KARFIOL - RECEPT 54408

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 254041 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


ZAVÁRANÝ KARFIOL


[ recept č. 54408 zo dňa  ]


ZAVÁRANÝ KARFIOL


POTREBNÉ PRÍSADY

karfiol, paprika, Zelko, ocot, voda

POSTUP PRÍPRAVY

Dobre očistený karfiol som rozdelil na malé ružičky, naplnil do pohárov, pridal na tenko nakrájanú červenú papriku, zalial precedeným horúcim nálevom zo Zelka, octu, vody a 3 čili papričiek, uzatvoril a sterilizoval 20 minút pri 80 stupňoch. Takto je karfiol pekne chrumkavý. Kto chce karfiol mäkší, predĺži dobu sterilizovania na 40 minút.
<< Slaná torta Motýľ :-) | ZAVÁRANÝ KARFIOL | Sedmokrásková torta :-) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (1.10.2016, 10:11)
(Y) (Y) :-S
ODPOVEDAŤ
Liba B. (babibi) ID 213130 (29.7.2014, 22:29)
(Y)musím zkusit,dobrý tip (clamp)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (19.7.2013, 17:36)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (Popka) ID 40159 (19.7.2013, 11:22)
Dobrý nápad! *-) Nakladačiek je vraj tento rok málo, tak si doplníme zásoby karfiolom. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Petra S. (message) ID 78158 (22.7.2013, 19:23)
nakladačiek je dosť ,-)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (19.7.2013, 9:34)
(Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (19.7.2013, 8:08)
moje dieťa ho miluje,aj keď môj recept je takýto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26856&user=130989, (F) (F) (hello)
ODPOVEDAŤ
Gabriela M. (GAMA1) ID 214960 (19.7.2013, 16:34)
Tak sa mi podaril váš recept na uhorky nájsť, dávate tiež cukor, vyskúšam aj ten . Ja som zavárala karfiol aj tak , že som ho len blanšírovala alebo aj tak, že som ho surový zaliala nálevom , samozrejme, že som pridala uhorky, baranie rohy, cibuľu, atď. a chvíľočku sterilizovala a po čase zmenil farbu, tak stmavol, uvidím, čo mi spraví teraz, príjemný víkend prajem
ODPOVEDAŤ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (18.7.2013, 20:19)
(Y) mnaaaam ja miesto papriky davam kolieska mrkvy |:o)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (Eva Vadrnová) ID 144441 (17.7.2013, 18:04)
nestmavol, ale vlani som nedala cokor ale náhradné sladidlo a od toho mi trochu zružovelo !!! :-$ :-o ale chuťovo bolo dobré ! (hello) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabriela M. (GAMA1) ID 214960 (17.7.2013, 18:11)
Ďakujem za odpoveď , ale mám ešte jeden dotaz, vy nedávate do nálevu vôbec cukor a nálev robíte tak , že 1,75 - 2 lit. vody, 1/2 lit. octu a nakladač a nie je to potom kyselé. Že by to z toho cukru stmavol. Príjemný deň
ODPOVEDAŤ
Gabriela M. (GAMA1) ID 214960 (17.7.2013, 14:56)
chcem sa spýtať, ten karfiol vám potom nestmavne, lebo mne to minule spravilo a to ma odradilo od ďalšieho zavárania, príjemný deň prajem
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu