končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Nikoleta S. (_nikush) ID 265318 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kuracie kari s kešu[ recept č. 52685 zo dňa 7.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 6 vrchných kuracích stehien (vykostených, bez kože)\r\n1 cibuľa\r\n2 lyžice kari korenia\r\n1 a 1/2 lyžičky mletej rasce\r\n1/2 lyžičky mletého chilli\r\n2 šálky kuracieho vývaru\r\n2 lyžice gustinu (škrob)\r\n3 lyžice vody\r\npražené kešu oriešky POSTUP PRÍPRAVY Recept som objavila na stránke http://www.tipnajedlo.sk/ Mäso si nakrájame na kocky, cibuľu si očistíme a nakrájame na jemno. Do hlbšej panvice si dáme na trochu oleja opiecť cibuľu. Keď je opečená pridáme mäso a pečieme kým nie je zo všetkých strán bledé. Pridáme kari korenie, rascu, chilli, zalejeme vývarom a poriadne premiešame. Necháme dusiť 30-40 minút, dokým nám mäso nezmäkne. Keď máme mäso mäkké, v pohári si zmiešame gustin s 3 lyžicami vody a vylejeme to k mäsu. Za stáleho miešania to necháme na ohni, ale len do vtedy kým to nezačne hustnúť. Keď to začne hustnúť, dáme to z ohňa dole. Kari podávame posypané kešu orieškami a s ryžou. |
Nela B. (Vetrovka) ID 121914 (26.4.2013, 23:22) | |
konecne normalny recept na kari a este aj spravne stolovanie | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (7.3.2013, 14:57) | |
vyzera to fakt dobre, urcite vyskusam! | |
ODPOVEDAŤ |
Nikoleta S. (_nikush) ID 265318, mimibazar.sk/nikush (8.3.2013, 9:50) | |
Urcite to stoji za vyskusanie | |
ODPOVEDAŤ |