. .. .. .. .. .. .
. .

Rezy Red Velvet... - RECEPT 52648

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 105501 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Rezy Red Velvet...


[ recept č. 52648 zo dňa  ]


Rezy Red Velvet...


POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 250g hladkej múky, 15g kakaa, 1/2 ČL soli, 110 g masla, 300g kryštálového cukru, 3 vajcia, 1 ČL vanilkovej esencie, 240 ml cmaru, 1 ČL octu, 1 ČL sódy bikarbóny, 1/2 bal. potravinárskeho červeného farbiva ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ľubovolný krém: vanilkový, tvarohový, pribináčik a pod. - hlavne "biely"

POSTUP PRÍPRAVY

1., múku, kakao a soľ zmiešame


♥♥♥


2., maslo s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme vajcia a znova šľaháme


♥♥♥


3., cmar zmiešame s potravinárskou farbou



♥♥♥


4., k maslovej zmesi primiešame striedavo cmar a sypké suroviny


♥♥♥


5., v šálke zmiešame ocot a sódu bikarbónu, hneď vlejeme do cesta a premiešame


♥♥♥


6., pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie na 175 °C asi 20 - 25 minút
<< Striešky z Be-Be keksov. | Rezy Red Velvet... | Krajkový,Micky mouse,kočárek,slaný Simsnovi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (31.1.2016, 17:42)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (31.1.2016, 20:21)
(F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (4.8.2014, 9:50)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (4.8.2014, 14:49)
(F)
ODPOVEDAŤ
Tina W. (Simonecka2007) ID 35829 (3.8.2014, 23:48)
(Y) (Y) (Y) (pl)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (4.8.2014, 14:49)
(L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (3.3.2013, 19:24)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.3.2013, 19:26)
:-) :-) :-) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína K. (katana) ID 41442 (3.3.2013, 19:15)
mám rada toto cesto, je super... (Y)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.3.2013, 19:25)
:-$ :-$ :-$ svätá pravda [A] [A] [A]
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (3.3.2013, 18:56)
(Y)Majka a toho kremu ide kolko??? *-) *-) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.3.2013, 19:23)
:-) :-) :-)Tak záleží, ktorý si zvolíš, ale ja som sem napr. dávala krém Pribináčik a to je: 3 dcl mlieka + 1 vanilkový puding spolu uvariť dohusta, nechať vychladnúť a potom vyšľahať s 180g kyslej smotany, 150 g práškového cukru a 250g tvarohu. Nakoniec vmiešať 250ml dotuha vyšľahanej smotany /33%/ :-$ :-$ :-$ ...obdobou môže Tvarohový krém: 3 dcl mlieka + 1 Zlatý klas uvariť, nechať vychladnúť...250g masla vyšľahať s 200g práškového cukru, všľahať vychladnutý puding a nakoniec ešte 250g tvarohu :-p...alebo Vanilkový krém: 5dcl mlieka+ 4 vanilínové cukre + 2 Zlaté klasy uvariť dohusta, nechať vychladnúť, 250g masla vyšľahať s 200g práškového cukru a všľahať vychladnutý puding. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (4.3.2013, 22:12)
.
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (4.3.2013, 19:54)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)dakujem pekne, isto urobim na vikend, |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (4.3.2013, 22:13)
(L) (L) (L) nech sa vydaria (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (3.3.2013, 18:32)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.3.2013, 19:11)
(F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu