.
www.imoda.sk
.
. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

Bezkonkurencny krem na venceky alebo velhory - RECEPT 52185

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
ID 50584 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Bezkonkurencny krem na venceky alebo velhory
[ recept č. 52185 zo dňa  ]

POTREBNÉ PRÍSADY

Recept mame od jednej cukrarky a iny sa uz u nas na venceky nerobi . 1 l mlieka,2 dcl vody, 15 dkg Gustin, 20 dkg krystalovy cukor, 20 dkg Palmarin alebo kto co pouziva do kremov

POSTUP PRÍPRAVY

Z mlieka, vody a Gustinu si uvarime puding a do este horuceho vmiesame cukor .Po vychladnuti zmiesame s palmarinom a plnime nim venceky alebo velhory .
<< pre milovníčku hôr | Bezkonkurencny krem na venceky alebo velhory | Tyrkysová na 18-tku so snowboardom >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
© 2004 - 2015 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Čierna listina | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku