. .. .. .. .. .. .
. .

Mleté mäso zo šťavou - RECEPT 52042

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 60738 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Mleté mäso zo šťavou


[ recept č. 52042 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Ingredience: 1 kg mletého mäsa, 3 pomleté rohliky, 2 vajcia, soľ, čierne mleté korenie, majoránka, oregáno, mletá rasca, 2 strúčky cesnaku, 1 menšia cibuľa, strúhanka a vajcia na obaľovanie. | Šťava: 1l vody, 3Pl kečupu, 3Pl horčice, 1Pl sójovej omáčky, oregáno, tymián, soľ, mleté čierne korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny spolu zmiešame. Vytvarujeme rezne, obalíme v strúhanke, namočíme do rozšľahaných vajec a zprudka opečieme. Poukladáme na pekáč. Pripravíme si šťavu: zmiešame všetky suroviny z ingrediencii na šťavu a zalejeme mäso až povrch...., zakryjeme vrchnákom, alebo alobalom, aby sa šťava nevyparila. Pečieme 1hod. a 10min. pri teplote 200 stupňov. Podávame zo zemiakovou kašou. Moje deti tieto rezne zbožňujú lebo sú mäkké a zo šťavou chutia baječne. Dobrú chuť:))
<< mrkvové šatôčky | Mleté mäso zo šťavou | Sladkokyslá hubová omáčka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (10.6.2016, 22:20)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (11.10.2015, 19:13)
Dakujem za receptik, je vynikajuci |:o)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.6.2015, 9:01)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (007samantha) ID 37143 (11.3.2013, 15:54)
velmi vynikajuci receptik (Y) (Y) vsetci si pochvalovali je zaradeny do receptara ... bolo to nebicko v papulke (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarína K. (salenia) ID 159708 (3.3.2013, 21:48)
už dlho hľadám recept pod názvom "chatársky rezeň", robili nám ho na internáte, bolo to niečo medzi mletým mäsom a normálnym mäsom v mierne zahustenej paradajkovej omáčke a k tomu nasekané vajíčko uvarené natvrdo, podobá sa to trochu k tomu receptíku, vyskúšam, poprosím, ak by náhodou niekto vedel o chatárskom rezni dajte mi vedieť, ďakujeeeem :-$
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.2.2013, 0:18)
[A] [A] [A]
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (16.2.2013, 23:12)
Toto je fajn recept aj pre detičky (Y) Robievam temer rovnako... akurát nedávam tú sojovku do zálievky, ale dávam zeleninový bujón :-) a potom do šťavy pokrájané vajíčka a strúhanú uhorku
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (16.2.2013, 21:20)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janka L. (jankalo) ID 108253 (21.1.2013, 17:32)
Receptík vyzerá zaujímalo, určite cez týždeň vyskúšam. Moja vnučka má rada jedlá z mletého mäska, tak už sa teším ako jej bude chutiť. Ďakujem za uverejnenie. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 (21.1.2013, 17:11)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu