. .. .. .. .. .. .
. .

Syrové fondue v bochníku - RECEPT 52010

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 262219 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)


Syrové fondue v bochníku


[ recept č. 52010 zo dňa  ]


Syrové fondue v bochníku


POTREBNÉ PRÍSADY

4 väčšie bochníky, paprika červená 0,5 ks, paprika zelená 0,5 ks, paprika žltá 0,5 ks, syr črievkový 2 ks, oravská slanina 300g, syr eidam 300 g, kyslá smotana 250 ml, medvedí cesnak podľa chuti, mleté čierne korenie podľa chuti, vegeta podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

1. Vrchnú časť chleba alebo bochníka odrežeme, vzniknú nám pokrievočky ktoré použijeme po naplnení zmesou na prikrytie, striedku vydlabeme a odložíme ktorú taktiež použijeme. Ja používam bochníky.
2. Do misky si postrúhame na tenké slížiky syr Eidam, pridáme celé dve črievka taveného syru, celú kyslú smotanu, polovicu červenej, žltej a zelenej papriky pokrájanej na drobné kocečky, opečenú oravskú slaninku nakrajanú tiež na kocky, medvedí cesnak nasekaný na drobno (kto nemá môže použiť pažitku), pridáme trošku mletého čierneho korenia a vegetu podľa chuti. Soľ nedávame nakoľko stači slanosť syrov a s vegetou tiež opatrne, zmes dobre premiešame.
3. Takto pripravenou zmesou naplníme chlebík príp. bochníky, ktorých vnútro sme vytreli s masťou ktorá nám zostala z vypečenej slaniky. Tak isto potrieme aj pokrievočkami prikrytý chlebík alebo bochníčky a potrieme aj striedky. Poukladáme na olejom potretý plech a vložíme do rúry piecť pri teplote 100 st. pokial sa nám zmes neroztopí a pekne zleje do seba a taktiež kým nám neschrumkavie chlebík príp. bochníky aj so striedkou.
4. Upečený chlebík príp. bochníky dáme na tanier, striedku si namáčame do zmesi a pekne papkáme. Keď sa nám striedka minie odtrhávame si z chlebíka príp. bochníka v ktorom je zmes. Dobrú chuť
<< Plnené bedle | Syrové fondue v bochníku | Slivkový koláč s marcipánom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (3.7.2014, 9:10)
(Y)
ODPOVEDAŤ
lenka m. (lenka84) ID 86624 (2.7.2014, 19:59)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (24.1.2013, 20:11)
8o| 8o| 8o| 8o|ja ked toto vidím hneď by som to (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) :-D :-$ zbožnujem to |:o) (L) asi si to na sobotku pekne urobím (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Andrea Č. (Andrejka71) ID 262219 (24.1.2013, 20:07)
Viem ze sa to robi aj do chlebika, ale takto ma kazdy svoju porciu :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína O. (Kati99) ID 207946, mimibazar.sk/kati99 (24.1.2013, 13:26)
presne aj mi to robime ale do 1 chlebíka a môžem odporučit . Mňamka (Y)
ODPOVEDAŤ
Stanislava B. (celine123) ID 81792 (24.1.2013, 13:08)
Aj my robievame nieco podobne. Raz to pripravoval Stano Danciak v nejakej kucharskej relacii, roky dozadu. Je to vynikajuce papanicko. Fakt vsetkym odporucam. Ja to idem varit tento vikend.
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (19.1.2013, 19:57)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu