ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)
Koláč /torta/ s úžasným a rýchlym krémom z gaštanového pyré
[ recept č. 50751 zo dňa 4.11.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Cesto: klasická piškóta alebo ja pečiem túto - 2 vajcia 0,6 dcl oleja, 16 dkg kryštálového cukru, 1/2 práš. do pečiva, 22 dkg polohrubej muky, 1dcl čista minerálka Plnka: 1 šľahačková smotana, 1 puding bez varenia crem olé, 250 g makkého tvarohu, 1 vanilka, cukor podľa potreby a chuti, 0,5 -1 kocka gaštanové pyré
POSTUP PRÍPRAVY
Upečené cesto natrieme džemom. Potom natrieme šľahačkovú gaštanovú plnku a dozdobíme. Príprava plnky vo fotopostupe.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
Šľahačkovú smotanu krátko vymiešame. Pridáme tvaroh a puding bez varenie. Vznikne hustý krém. Nakoniec prišľaháme na kocky narezané gaštanové pýre a cukor. |
|
Výsledok v podobe torty pre drahého. |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (6.3.2017, 16:51) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Jana S. (jansam) ID 243759 (5.3.2017, 13:18) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Katarína B. (katka 777) ID 129764 (30.4.2015, 5:54) |
ideme naň zasa,je úžasný.... |
ODPOVEDAŤ |
Monika T. (monka191) ID 302447 (29.4.2015, 8:34) |
Dobrý deň, nechcete sa zapojiť do našej súťaže "Milijeme sladké" .Podeľte sa s nami o vaše fotografie a recepty zákuskov, koláčov a dezertov a vyhrajte fantastický kuchynský robot BOSSCH MUM s kompletným príslušenstvom a až 3 ceny poroty. Tak neváhajte, bezplatne sa zaregistrujte na našej stránke www.talentagent.sk a pridajte svoju fotografiu do súťaže už teraz.Hlasovanie spúšťame už 3 mája... Ďakujeme |
ODPOVEDAŤ |
Andrea Ď. (adka35787) ID 253646 (13.11.2012, 22:43) |
zaujímavá kombinácia tvarohu a gaštanov........určite to vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |
majka t. (amela) ID 46937 (9.11.2012, 22:42) |
vyzera to ako dvojfarebne cesto,ako to robite |
ODPOVEDAŤ |
Soňa K. (SonkaK) ID 234604 (6.11.2012, 10:02) |
to cesto - vypadá, ako by tam boli orechy, alebo kakao... nechýba v recepte nejaká surovina??? |
ODPOVEDAŤ |
| Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 (6.11.2012, 10:33) |
veru nechyba. Je to falosna piskota, pouzivam ju skoro na vsetky kolace, torty. Toto som piekla tyzden predtym - rovnaky postup, rovnake cesto. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50660&user=239449 |
ODPOVEDAŤ |
| Katarína B. (katka 777) ID 129764 (5.11.2012, 18:00) |
vyskúšam,vyzerá mňamkovo... |
ODPOVEDAŤ |
| Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 (5.11.2012, 21:11) |
som zvedavá ako vám bude chutiť |
ODPOVEDAŤ |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (5.11.2012, 16:14) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Janette M. (Zinka16) ID 75844 (5.11.2012, 9:06) |
Mňam |
ODPOVEDAŤ |
| Monika P. (MoňaP) ID 8172, mimibazar.sk/bumba (4.11.2012, 19:24) |
ja davam gastanove pyre vyslahane s maslom a rumom,ale aj toto vyskusam, take do tvarohova, to ja mozem a teraz veru to strcim do synovej narodeninovej, dame si :O))) |
ODPOVEDAŤ |
| Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 (5.11.2012, 17:06) |
Ja som gastanove pyre jedla prvykrat. Plnka bola taka zvlastna. Ze je tam pyre, drahy uhadol, tvaroch az tak citit nebolo. Tato plnka sa u tortariek bez pyre nazyva - pribinackovska plnka a je velmi oblubena. Tak dufam, ze bude aj vam chutit. |
ODPOVEDAŤ |