Viera Š. (visi) ID 41265 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov)
syrová roláda
[ recept č. 50395 zo dňa 15.10.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
syr tehla nakrájaný na tenké plátky,maslo,bambino,šunka nakrájaná na jemno,vajíčka uvarené na tvrdo,sterilizované uhorky a kapia
POSTUP PRÍPRAVY
tehlu si poukladáme jednu vedľa druhej na papier na pečenie alebo na silikónovú podložku a dáme do rúry na pár minút roztopiť,vznikne nám z toho jedna veľká placka,keby sa vám zdalo,že je ešte hrubá môžete ju trocha vyvaľkať necháme vychladnúť a natrieme plnkou z masla a bambina,na to poukladáme šunku jednu vedľa druhej,vajíčka na štvrtiny,uhorky a kapiu na jemné plátky a pomocou papiera alebo silikónovej podložky stočíme do rolády,zabalíme do potravinárskej fólie a necháme stuhnúť v chladničke,podávame s chlebíkom
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
želám vám dobrú chuť :-)) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Zora M. (Romy2) ID 137379 (31.12.2013, 0:32) |
Mám otázka - po zohriatí v trúbe ten syr nesmrdí? Raz som syrovú roládu robila a nemohla som vyvetrať smrad po varení toho syra. Dodnes si ten smrad pamätám, a to je už zopár rokov. |
ODPOVEDAŤ |
| | Viera Š. (visi) ID 41265 (31.12.2013, 18:48) |
ja už som to takto robila niekoľko krát,ale ešte sa mi nestalo že by ten syr po roztopení smrdel ,treba to vyskúšať |
ODPOVEDAŤ |
| magdaléna c. (megi118) ID 105517 (29.12.2013, 21:34) |
|
ODPOVEDAŤ |
katarina k. (kacka79) ID 165741 (12.2.2013, 11:34) |
|
ODPOVEDAŤ |
Denisa P. (denip) ID 17850 (4.12.2012, 22:09) |
Páči sa mi ten super nápad, so zohraitim syra v rúre, netreba variť. Určite vyskúšam. Vďaka za nápad. |
ODPOVEDAŤ |
| Viera Š. (visi) ID 41265 (15.10.2012, 17:30) |
už som tú chybičku napravila a recept dopísalam |
ODPOVEDAŤ |
| Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (15.10.2012, 16:08) |
skoda len, ze je bez akehokolvek komentaru a postupu... |
ODPOVEDAŤ |
| | Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (15.10.2012, 16:41) |
kupis si eidam, aspon 45% aby sa pekne dal rozvalkat, das ho do mikrotenoveho sacku, das varit, kym nie je makky. Potom rozvalkas na pozadovany tvar. Natries plnkou - standartne to su postruhane vajicka varene, alebo prazenica zmiesana s bambinom. Naukladas na to sunku, salamu, co len chces a davas, kyslu uhorku, cibulku, kapiu, tiez co ta napadne skrutis a supnes do chladnicky stuhnut - najlepsie zabalene v potravinarskej folii |
ODPOVEDAŤ |
| Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (15.10.2012, 11:07) |
|
ODPOVEDAŤ |