. .. .. .. .. .. .
. .

Kefte na plechu - RECEPT 50239

Natali F. (druna) ID 217609
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.10.2011
Naposledy: 25.12.2017 18:22
Aktualizácia: 10.12.2011 21:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 125
NÁVODY 0

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Kefte na plechu


[ recept č. 50239 zo dňa  ]


Kefte na plechu


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2- 1kg mleteho miesaneho masa, podla toho pre kolkych varime,mne stacilo 1/2kg pre nasu 4 clennu rodinu. 1/2 velkej cibule,1 vajicko,petrzlenovu nasekanu vnat,3 lyzice struhanky alebo trochu starsieho chleba ci peciva,trochu olivoveho oleja,cierne korenie mlete,trosku sladkej mletej papriky,majoranka 6-7 zemiakov,1 nastruhana vacsia paradajka,1/2 cervenej kapie,oregano ak mame radi stiplave mozeme pridat lyzicku bukovo

POSTUP PRÍPRAVY

ocistime zemiaky ,nakrajame,osolime,okorenime,posypeme trosku oreganom
z masovej masy robime take podlhovaste fasirky a jednoducho ukladame na zemiaky
na vrch pridame rovnomerne postruhanu paradajku ak chceme aj petrzlen,nezabudnite na oregano,kto ho nema rad samozrejme nemusi pridat.
Plech zakryjeme alobalom a pecieme necelu hodinu pri 200-220 stupnoch v teplovzdusnej rure,po 45 odokryjeme a par minut nechame dopiect.
Dobru chut!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


takto to vyzera este pred upecenim............



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< PANNA COTTA s jahodovym prelivom | Kefte na plechu | QUICHE LORRAINE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (15.5.2013, 12:41)
(hello)
ODPOVEDAŤ
Zdenka R. (Zdenkapato) ID 271303 (8.3.2013, 13:13)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Zdenka R. (Zdenkapato) ID 271303 (8.3.2013, 13:13)
Ďakujem za super recept robila som to trikrát za týždeň, doma dva a potom cez víkend som bola u mamky tak som im to spravila na obed.najprv som sa bála že to bude suché ale z každého dačo pustilo šťavu, bolo to super.Skúste to a dobrú chuť.
ODPOVEDAŤ
Natali F. (druna) ID 217609 (15.5.2013, 8:31)
DAKUJEM A SOM VELMI RADA ZE CHUTILO A CHUTI!!! (L)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (DavidkoJa) ID 19287 (28.2.2013, 17:29)
Prosím ako sa strúha paradajka ? ,-)
ODPOVEDAŤ
Natali F. (druna) ID 217609 (15.5.2013, 8:34)
PREPACTE,NEPOZERAM VSETKY RECEPTY ZAS A ZAS,LEN SEM TAM,PARADAJKA SA STRUHA UPLNE JEDNODUCHO,AK MATE TAKY STOJATY AKOBY TROJUHOLNIKOVY STRUHAC TAK ODKROJINE LEN KUSOK PARADAJKY TEN KDE BOLA STONKA A STRUHATE,OSTANE VAM LE SUPA V RUKE,SKUSTE TO
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (28.2.2013, 17:58)
U tých,čo tu dávajú recepty,trebárs nožom na plátky alebo mesiačiky,u teba,podľa množstva receptov,asi jazykom? (H) (H)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (DavidkoJa) ID 19287 (28.2.2013, 18:12)
Ďakujem za slušnú odpoveď (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (1.3.2013, 8:35)
pekný deň (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu