. .. .. .. .. .. .
. .

Kefte na plechu - RECEPT 50239

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 217609 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Kefte na plechu


[ recept č. 50239 zo dňa  ]


Kefte na plechu


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2- 1kg mleteho miesaneho masa, podla toho pre kolkych varime,mne stacilo 1/2kg pre nasu 4 clennu rodinu. 1/2 velkej cibule,1 vajicko,petrzlenovu nasekanu vnat,3 lyzice struhanky alebo trochu starsieho chleba ci peciva,trochu olivoveho oleja,cierne korenie mlete,trosku sladkej mletej papriky,majoranka 6-7 zemiakov,1 nastruhana vacsia paradajka,1/2 cervenej kapie,oregano ak mame radi stiplave mozeme pridat lyzicku bukovo

POSTUP PRÍPRAVY

ocistime zemiaky ,nakrajame,osolime,okorenime,posypeme trosku oreganom
z masovej masy robime take podlhovaste fasirky a jednoducho ukladame na zemiaky
na vrch pridame rovnomerne postruhanu paradajku ak chceme aj petrzlen,nezabudnite na oregano,kto ho nema rad samozrejme nemusi pridat.
Plech zakryjeme alobalom a pecieme necelu hodinu pri 200-220 stupnoch v teplovzdusnej rure,po 45 odokryjeme a par minut nechame dopiect.
Dobru chut!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

takto to vyzera este pred upecenim............


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Svadobná - trochu netradičná | Kefte na plechu | Fazuľa Azuki na sladko-kyslo >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (15.5.2013, 12:41)
(hello)
ODPOVEDAŤ
Zdenka R. (Zdenkapato) ID 271303 (8.3.2013, 13:13)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Zdenka R. (Zdenkapato) ID 271303 (8.3.2013, 13:13)
Ďakujem za super recept robila som to trikrát za týždeň, doma dva a potom cez víkend som bola u mamky tak som im to spravila na obed.najprv som sa bála že to bude suché ale z každého dačo pustilo šťavu, bolo to super.Skúste to a dobrú chuť.
ODPOVEDAŤ
Natali F. (druna) ID 217609 (15.5.2013, 8:31)
DAKUJEM A SOM VELMI RADA ZE CHUTILO A CHUTI!!! (L)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (DavidkoJa) ID 19287 (28.2.2013, 17:29)
Prosím ako sa strúha paradajka ? ,-)
ODPOVEDAŤ
Natali F. (druna) ID 217609 (15.5.2013, 8:34)
PREPACTE,NEPOZERAM VSETKY RECEPTY ZAS A ZAS,LEN SEM TAM,PARADAJKA SA STRUHA UPLNE JEDNODUCHO,AK MATE TAKY STOJATY AKOBY TROJUHOLNIKOVY STRUHAC TAK ODKROJINE LEN KUSOK PARADAJKY TEN KDE BOLA STONKA A STRUHATE,OSTANE VAM LE SUPA V RUKE,SKUSTE TO
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (28.2.2013, 17:58)
U tých,čo tu dávajú recepty,trebárs nožom na plátky alebo mesiačiky,u teba,podľa množstva receptov,asi jazykom? (H) (H)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (DavidkoJa) ID 19287 (28.2.2013, 18:12)
Ďakujem za slušnú odpoveď (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (1.3.2013, 8:35)
pekný deň (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu