. .. .. .. .. .. .
. .

Jahodový sen - RECEPT 49548

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 16490 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Jahodový sen


[ recept č. 49548 zo dňa  ]


Jahodový sen


POTREBNÉ PRÍSADY

2 balenia piškót°°°250g jahôd°°°140g cukru°°°250g bieleho jogurtu°°°250ml smotany na šľahanie°°°1 bal. Želatinového stužovača°°°100ml vlažnej vody°°°šťava z jedného citróna

POSTUP PRÍPRAVY

Zdroj:Dr.Oetker

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Z jahôd, cukru a citrónovej šťavy si ručným ponorným mixérom pripravíme pyré, do ktorého vmiešame jogurt. Smotanu vyšľaháme ručným šľahačom dotuha. Stužovač si pripravíme podľa návodu s vodou a vmiešame do pyré. Nakoniec zľahka vmiešame šľahačku.
Použila som formu na biskupský chlebík, ktorú som si vyložila potravinárskou fóliou. Na dno formy si uložíme piškóty
... nalejeme tretinu krému a postup opakujeme, pričom konečnou budú piškóty. Na 3 hodiny vložíme do chladničky na stuhnutie. Ja som to tam mala asi 5-6 hodín, lebo to stále bolo viac mäkšie ako tvrdšie, ale ono to celkom dotuha nestvrdne.
Pred podávaním vyberieme s fóliou a tak krájame. Vo forme sa to krájať nedá, lebo je to mäkšie.
výborná chuťovka na horúce dni :-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zapečené vajíčka v paradajkách | Jahodový sen | Vyprážaný baklažán so šampiňónmi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (31.10.2013, 20:53)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Karina G. (kajčica) ID 256394 (16.6.2013, 16:37)
(^) (K) (jidlo) (sampus) (D) (flower)
ODPOVEDAŤ
Karina G. (kajčica) ID 256394 (16.6.2013, 16:33)
(L)
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (14.6.2013, 21:21)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Miroslav G. (Mirecek88) ID 272696 (9.6.2013, 11:01)
:-D
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (21.8.2012, 21:00)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (21.8.2012, 20:45)
určite je to super! a aký želat. stužovač si tam dala? asi 1 bal. bolo málo. Ja vyskúšam a dám aspoň 2 na také množstvo a do šľahačky ďalší stužovač šľahačky, to by asi malo stačiť! dík za recept (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (21.8.2012, 22:14)
http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/debi-7q2bwh.sk.html.... tento. Robila som presne podľa receptu, písali jeden, tak som dala jeden ...skús dať dva, či ti to viac stvrdne. Nebolo to zase veľmi mäkké, dalo sa a v tomto (child1) super lahôdka (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu