. .. .. .. .. .. .
. .

Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie) - RECEPT 47874

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 26976 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie)


[ recept č. 47874 zo dňa  ]


Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie)


POTREBNÉ PRÍSADY

*250 g syra Camembert * 500g mleteho bravcoveho masa * 1 mensia cibula * 2 vajcia * 5 polievkovych lyzic struhanky * na dochutenie fasirok davam takyto pomer korenia (mozete vsak fasirky dochutit ´´po svojom´´ tak ako to robite pri obycajnych fasirkach) * 1 kavova lyzicka soli * 1 kavova lyzicka mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky stiplavej mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky cierneho korenia * 2 kavove lyzicky susenej majoranky *** budeme este potrebovat 2-3 vajicka a struhanku na obalenie

POSTUP PRÍPRAVY

Zacneme syrom, postruhame si ho do misky - tazsie sa struha lebo je makky ale da sa to zvladnut :)) Do misky si pridame vsetko ostatne, t.j.: maso, nadrobno nakrajanu cibulku, 2 vajcia, 5 polievkovych lyzic struhanky a korenie na dochutenie. Vsetko to najlepsie rucne miesame kym sa nam to pekne neprepoji a nevznikne hmota z ktorej sa budu dat tvarovat fasirky (ak je to prilis velmi lepkave tak pridame struhanku). Tvarujeme si gulky ktore obalime v struhanke a ´´pricapneme´´ ich aby vznikli fasirky, tie si potom este raz namocime do rozslahanych vajicok a este raz do struhanky (je to koli tomu syru inak by sa nam pri smazeni na oleji mohol vytekat). Takze smazime na oleji a dobru chut! My podavame z uvarenymi zemiakmi ktore si len popucime a zmiesame ich s preprazenou cibulkou. Ako priloha zavarane cibulky, uhorky a karfiol :) Ine fasirky sa u nas uz nejedia odkedy sme tento vylepseny recept oskusali prvy krat, velmi navykove este aj vecer za studena sa ide vyjedat z chladnicky :)) Zabudla som dodat v povodnom recepte bol Hermelin cize je uplne jedno aky z tychto syrov pouzijete :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Zacneme syrom, postruhame si ho do misky - tazsie sa struha lebo je makky ale da sa to zvladnut :))


Do misky si pridame vsetko ostatne, t.j.: maso, nadrobno nakrajanu cibulku, 2 vajcia, 5 polievkovych lyzic struhanky a korenie na dochutenie.


Vsetko to najlepsie rucne miesame kym sa nam to pekne neprepoji a nevznikne hmota z ktorej sa budu dat tvarovat fasirky (ak je to prilis velmi lepkave tak pridame struhanku).


Tvarujeme si gulky ktore obalime v struhanke a ´´pricapneme´´ ich aby vznikli fasirky, tie si potom este raz namocime do rozslahanych vajicok a este raz do struhanky (je to koli tomu syru inak by sa nam pri smazeni na oleji mohol vytekat).



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< BZINSKÉ FÁNKY | Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie) | Tvarohovo-Kakaove nebicko >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (4.11.2021, 11:32)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu