. .. .. .. .. .. .
. .

Vanilkovy krem do torty s rumovou aromou (moj oblubeny) - RECEPT 46538

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 209826 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)


Vanilkovy krem do torty s rumovou aromou (moj oblubeny)


[ recept č. 46538 zo dňa  ]


Vanilkovy krem do torty s rumovou aromou (moj oblubeny)


POTREBNÉ PRÍSADY

1 l mlieka, 3 zlate klasy, 8 lyzic kr. cukru, 2 vanilkove cukre, 750g masla, rum. aroma

POSTUP PRÍPRAVY

Kremu je dost takze ak robite malu torticku netreba ho tolko. Kedze mame drobceka, ktoreho dojcim, nedavam rum....ale aromu a tu podla chuti.

Z mlieka, vanilkoveho cukru a zlatych klasov si uvarime puding. Varime ho za staleho miesania a co sa tyka chladnutia, aby sme sa vyhli hrudkam.......chladimeho tak, ze kazde 2 minutky premiesame. aby sme nemali na vrchu kozu a aby zostal pekne kremovy. A netreba ho nechat uplne do studena vychladit. Maslo si vymiesame s krystalovym cukrom do peny a postupne pridavame vychladnuty puding. a aromu az na koniec. Kto nechce, nemusi:-)

Mozno tu uz nieco take je, lebo receptov tu je hrrrrrrrrrba. Tak ak je, prosim nehnevajte sa.

Ja len pripajam moj krem, ktory nam chuti a rada ho pouzivam, ak sa pecie torta. obzvlast ak robim hebucky kakaovy korpus.

Vela zdaru:-)
<< Bábika | Vanilkovy krem do torty s rumovou aromou (moj oblubeny) | Moj nepodarkový pokus o tortu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Renata P. (Rena100) ID 90077 (29.3.2014, 10:11)
(F) Dakujeme za receptik, kremik sa mi prvykrat konecne vydaril ako ma byt (L) Chcela by som velmi poprosit, ak mozte podelite sa o receptik na Vas hebucky kakaovy korpus, prosim? Ak sa mi aj tento podari nebudem sa uz hanbit ponuknut kolacikom ani navstevu. Dakujem velmi pekne este raz (F)
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (28.3.2014, 16:09)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (13.4.2013, 17:42)
(Y)fantastický, ľahúčky, díky... (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (30.3.2013, 9:58)
Prosím, môžete v postupe uviesť/doplniť, koľko asi tejto plnky treba na tortu priemernej veľkosti? (dajme tomu korpus s priemerom 24 cm-26 cm)
A ešte jedna vec... nedávno som robila tortu a krém sa mi zdrcol, ked som do vyšľahaného masla zašľahávala vlažný puding... potom som ho naprávala podľa rady, ktorú mi na nete niektorá maminka dala (nahriať celú plnku) .. to sa napravilo, ale krém už potom ostal riedky... Tak sa bojím tearaz všetkých takých plniek, ale viem, že táto je dobrá.
ODPOVEDAŤ
Antónia Ž. (cecil5) ID 52242 (30.3.2013, 13:26)
Aj mne po nahriatí vždy krém zredol, pri ručnom vymiešaní trochu masla s cukrom a postupnom vmiešaní zrazeného sa mi ku koncu vždy znovu zrazil. Ale keďže som fakt odborník- a zrazí sa mi aj krém,ktorý asi nikomu, tak mám naozaj fungujúci postup. Do zrazenej potvory normálne mixérom zašľahať po lyžiciach rozpustenú teplú Ceru(zohrievam v MW). Opraví sa tak každý seknutý krém a chuťovo sa nik nesťažoval,že by to cítil.
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (30.3.2013, 18:24)
Takže nie som sama? ,-) Túto tvoju fintu si musím riadne zapísať za uši, aby som nepodľahla nabudúce zúfalstvu, keď sa mi nebude dariť ,-) Zlatá si, ďakujem :-) a želám Ti krásne (velikonoce) (velikonoce8) (velikonoce10)
ODPOVEDAŤ
Marek K. (kurkocool) ID 264952 (16.1.2013, 20:19)
(Y)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (10.3.2012, 21:11)
je super robievam aj ja.. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
alena k. (pajo) ID 9224 (9.3.2012, 23:18)
(Y) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Monika B. (Monullik) ID 170902 (9.3.2012, 9:59)
(Y) jeeeej no super |:o) vyskusam (clamp) ja uz tiez neviem ake plnky navrhovat :-p ,-) vyskusam (F)
ODPOVEDAŤ
Monika H. (Monique2008) ID 209826 (9.3.2012, 11:36)
nech sa podari (^)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (9.3.2012, 8:54)
A nevŕzga kryštáľový cukor pod zubami? Ja ho dávam do pudingu, alebo do masla práškový. Inak je plnka chutná (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika H. (Monique2008) ID 209826 (9.3.2012, 11:34)
nie ved sa vyslaha s maslom a vlazny puding ho rozpusti uplne :-)
ODPOVEDAŤ
Anka D. (fabianka) ID 53068 (9.3.2012, 8:03)
dakujem za pripomenutie, ja som niekedy robila iba takyto a v poslednej uz asi vela vymyslam a nejak neviem najst nejaky ten naj krem vanilkovy, no co uz netreba vymyslat ved v jednoduchosti je krasa, no nie (Y) pekny den
ODPOVEDAŤ
Monika H. (Monique2008) ID 209826 (9.3.2012, 11:35)
tat tak ja sa tiez vzdy k tomuto vraciam :-$
ODPOVEDAŤ
František O. (ferino 59) ID 110959 (8.3.2012, 18:45)
Monika tortu som ešte nie pekla ale sa chystám svokor bude mat narodeniny tak tvoj krem využijem (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika H. (Monique2008) ID 209826 (8.3.2012, 21:01)
tak to drzim palce, nech vsetko ide ako po masle. velmi dobre tuhne tento krem, preto ho oblubujem. ja dnes v noci finisujem s pavom pre moju polovicku. zajtra ma 35. Dufam ze drobec bude buvat dobre, ze sa mi to podari stihnut. :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu