končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci[ recept č. 46025 zo dňa 12.2.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie? POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI toto potrebujeme rovno v tlakovom hrnci na oleji speníme cibuľu, čoskoro pridáme na kocky nakrájané mäso a obielime. pridáme červenú papriku, peper a soľ a hneď potom aj podlejeme troškou vody, aby nám paprika nezhorkla. hneď potom pridáme kapustu a dolejeme vody, aby bola kapusta "voľná". ešte pridáme bujón. hrniec uzavrieme, na najväčšom plameni necháme natlakovať na najvyšší tlak (u mňa druhý červený prúžok), hneď stíšime plameň na najslabšie a stopneme si 8 minút. Medzitým si rozmiešame smotanu s múkou. hneď potom hrniec odtlakujeme rýchlo, tým, že hrniec dáme do dresu a na vrchnák pustíme prúd studenej vody. Hrniec otvoríme, zapneme plyn a vlejeme do hrnca smotanu s múkou. premiešame, hrniec uzavrieme a počkáme kým nepočujeme že gulášik vrie. teda počuť že buble, vypneme plyn.. otvoríme hrniec a hotovo dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (7.5.2016, 20:16) | |
Noooo dnes som v pracovnom zápale, keď so robila asi 100 vecí naraz, a bol v tom aj segedin..úplne domrvila svoj overený postup ja zvyknem mäso udusit samé a potom pridať kapustu a potom smotanu dnes som išla ako píla a cibuľa, mäso a šuch kapusta a mieeešaaaam potom reku čo teraz? Mäso bude tvrdé, kapusta rozvarena...tak hľadám a nájdem tento rcp bleskurychle, fajnove, mäso mäkké, kapusta nerozvarena Segedín už len takto a rovno to budem dávať do tlakáča nie ako dnes |
|
ODPOVEDAŤ |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (21.5.2016, 20:09) | ||
no to ma velmi tesi.... a usetrime aj cas vsakze ? |
||
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (efeosa1990) ID 283620 (26.8.2014, 20:22) | |
Perfektný a fakt bol hotový za 25 minút | |
ODPOVEDAŤ |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (20.9.2014, 11:28) | ||
dakujem krasne | ||
ODPOVEDAŤ |
Mili J. (Vanilka32) ID 41686, mimibazar.sk/vanilka32 (29.3.2014, 10:43) |
moj prvy segedin rychly a chutny receptik, dakujeme |
ODPOVEDAŤ |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (upravené 3.5.2014, 18:27) | ||
som rada | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (15.9.2012, 21:00) | |
výborný receptík, veľmi ďakujem..pravdupovediac, mala som pochybnosti , že 8 minút a ešte spolu s kapustou, ale naozaj sa to uvarilo. Robila som zo stehna..a je boží..a hlavne rýchly...super... | |
ODPOVEDAŤ |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 14:28) | ||
super ZE? niet nad take objavy ako je tlakovy hrniec... len sa netreba bat skusat... dakujem | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (23.9.2012, 14:30) | |||
júúj, ja mám tlakáče 4, a varím v nich už 20 rokov, len som sa bála, že sa mäsko napr. spolu s kyslou kapustou neudusí. a tých 8 minút ma "odrovnalo".. super |
|||
ODPOVEDAŤ |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 19:01) | ||||
ODPOVEDAŤ |
Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (12.2.2012, 21:50) | |
ja tiež robievam segedín len v tlakovom hrnci | |
ODPOVEDAŤ |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (13.2.2012, 7:38) | ||
ODPOVEDAŤ |
Paola W. (Velcikova) ID 9522 (12.2.2012, 21:13) | |
Segedín som ešte nikdy nerobila a tento vyzerá výýborne. Vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (12.2.2012, 21:40) | ||
drzim palce.... toto je najjednoduchsi sposob... | ||
ODPOVEDAŤ |