. .. .. .. .. .. .
. .

Gaštanové rezy - RECEPT 42777

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 95748 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


Gaštanové rezy


[ recept č. 42777 zo dňa  ]


Gaštanové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

Čo budete potrebovať: 4 vajcia., 6 lyžíc kryštálového cukru., 6 lyžíc polohrubej múky., dl oleja., lyžička kakaa., prášok do pečiva., Plnka – 1/2 masla., 3 lyžice práškového cukru., kocka gaštanového pyré., zlatý klas., 3 dl mlieka., Karamelová šľahačka – 4 lyžice kryštálového cukru., 3 dl mlieka., 2 práškové šľahačky., stužovač šľahačky.,

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Celé vajcia vyšľaháme. Pridáme olej, múku, kakao a kypriaci prášok. premiešame a dáme piecť do vyhriatej rúry. po vychladnutí cesto necháme na plechu a natrieme ho plnkou. Na plnku príde vrstva karamelovej šľahačky.
Plnka – Z mlieka a zo zlatého klasu uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť. Maslo, práškový cukor a gaštanové pyré spolu vymiešame a primiešame do vychladnutej kaše.
Karamelová šľahačka – Cukor upálime na karamel, no prv, než sa rozpustí, zalejeme ho mliekom. Po vychladnutí ho zmiešame so šľahačkami, stužovačom a vyšľaháme.

Moje obmeny:
Ja som dávala 6 vajec nie 4 a kakaa tiež trošičku viac aby bolo cesto viac hnedšie.

Ja som tú plnku robila z toho čo mi ostalo – deň pred tým som robila gaštanové jazyky a tam išli 2 šlahačky, kt. som vymiešala a spojila s roztopeným gašt.pyré – takže som spravila kombináciu s týmto receptom – ale to nemusíte si myslím, stačí ked to spravíte podľa tohto ale je to na Vás , môžete aj tak ako som robila ja.
Namiesto masla som dávala heru.
Karamelové mlieko je dobré si spraviť deň dopredu , aby bolo skvelo vychladené – ale to nie je podmienka.

Nech sa podarí a chutí!!!
<< Srdce, kotva, kríž | Gaštanové rezy | kapustový -fialový,hanácky šalát >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
petra z. (pepppe) ID 139804 (30.9.2012, 17:15)
(Y) dneska vyskusane,velka mnamka |:o) |:o) |:o) |:o) :-)
ODPOVEDAŤ
Marcela H. (Jasminn) ID 95748 (8.5.2014, 11:52)
som rada , že sa vydarilo super .. prepáčte moja opozdená reakcia... (clamp) (Y) (radost)
ODPOVEDAŤ
Monika B. (Monullik) ID 170902 (25.1.2012, 15:55)
(X) skusam (H)
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (17.9.2011, 20:53)
(Y) (Y) (Y)vyzera mooc dobre, (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JankaS7) ID 68065 (17.9.2011, 20:52)
Na obrázku to vyzerá, že sú tam dve plnky, tá druhá je ako-keby čokoládová a na tom je šľahačka.
ODPOVEDAŤ
Elena V. (baba 2) ID 213890 (17.9.2011, 20:32)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) :-o :-o :-o :-o |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (17.9.2011, 17:42)
(zajic) (Y)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (17.9.2011, 14:28)
Mňaaaaaaaaaaam, gaštanové pyré zbožňujem (zajic) (zajic) (zajic) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu