. .. .. .. .. .. .
. .

PANGAS SIAMSKÝ v bešamelovej omáčke - RECEPT 3663

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 12929 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


PANGAS SIAMSKÝ v bešamelovej omáčke


[ recept č. 3663 zo dňa  ]


PANGAS SIAMSKÝ v bešamelovej omáčke


POTREBNÉ PRÍSADY

na 6 porcií - 10 zemiakov, 6 filetov Pangas siamský, 25 dkg plesňový syr niva alebo roquefort, 25 dkg brokolice, bešamelová omáčka - 12,5 dkg masla, 4 lyž. polievkové hladkej múky, 0,5 l mlieka, pol kávovej lyžičky muškátováho orecha - mletého, biele korenie, soľ, vegeta, 3 polievkové lyžice olivového oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Lahodná biela ryba bez kostí

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Uvarené zemiaky v šupke očistíme, nakrájame na kolieska a poukladáme do olivovým olejom potretej zapek.misy
Na jemne osolené a ovegetované zemiaky položíme jemne nasoloné filety Pangasa
Na tenké plátky nakrájame plesňový syr roquefort alebo nivu a poukladáme na filety
Vo vriacej vode sparíme brokolicu a nakrájame na tenké plátky a poukladáme na syr - mierne posolíme
Pripravíme si bešamelovú omáčku
Maslo rozpustíme v panvici, pridáme hl. múku, mierne opražíme a zalejeme mliekom - miešame metličkou, aby nám nevznikli hrudky.
Ked to má tú správnu hustotu vypneme plameň a posypeme mletým muškátovým orechom a bielym korením - premiešame
Zalejeme pripravené jedlo a omáčku rozotrieme tak, aby sme zakryli celý povrch
Vopred si predhrejeme rúru na 200 st C a vložíme piecť na 35 min.
Keď je na bešameli jemne chrumkavá pripečená kôrka - vyberieme z rúry a môžeme podávať.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Krkovička na znojemský spôsob | PANGAS SIAMSKÝ v bešamelovej omáčke | Rýchly múčnik >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (30.11.2008, 21:40)
Akurát som dopiekla túto chuťovku a je skvelá (Y)Je to naozaj úžasné jedlo, veľmi ľahké a proste supeeeer (D) Po prvý krát som robila niečo z tejto rybičky a po prvý krát som dokonca robila aj bešamel. Všetko dopadlo na jedničku a zožala som veľký úspech. (hello) Ďakujem za tento receptík. (L) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Edita S. (edith) ID 7744, mimibazar.sk/edith (12.3.2008, 20:27)
Tak toto určite vyskúšam niekedy na obed. Vyzeraá to mňammm (PL)
ODPOVEDAŤ
Renáta Č. (Cvrkotik) ID 6088, mimibazar.sk/cvrkotik (20.1.2008, 18:14)
Ahoj Peťa, kde kupujete túto rybku?
ODPOVEDAŤ
Peťa N. (nosaktoto) ID 12929 (20.1.2008, 20:00)
v metre v nitre najlepšie je to robiť z čerstvej ryby - nie mrazenej
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu