. .. .. .. .. .. .
. .

Pochutka s kyslou kapustou - RECEPT 3639

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 14906 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Pochutka s kyslou kapustou


[ recept č. 3639 zo dňa  ]


Pochutka s kyslou kapustou


POTREBNÉ PRÍSADY

Bravcova krkovicka udena (moze byt aj udene kolienko), bravcove pliecko, kapusta, zemiaky, korenie cierne mlete, vegeta, sol.

POSTUP PRÍPRAVY

Do vacsieho hrnca vlozime udene maso spolu so surovym, kapustu. Okorenime, pridame vegetu a sol. Zalejeme vodou tak do 3/4 hrnca a varime na miernom ohni ako klasicku kapustnicu. Zemiaky osupeme a nakrajame na velke kusy. Ked je maso makke, vyberieme ho von. Do hrnca kde sa varilo maso vlozime nakrajane zemiaky. Varime ich kym nezmaknu. Ked su zemiaky hotove, dame ich na tanier spolu s masom a kapustou ktora je spolu so zemiakmi ako priloha. Toto jedlo ja naozaj velmi chutne, kapusty a zemiakov musi byt viac lebo sluzia ako priloha. Tento recept varila manzelova stara mama a dodnes toto jedlo zboznuje. Dobru chut........
<< Tekvicová polievka - rýchla | Pochutka s kyslou kapustou | JEMNÉ ŠIŠKY od Gabka Zelenaya >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (20.1.2013, 16:56)
zaujímavé....skúsime (jidlo) (jidlo) (jidlo) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Mária B. (Ria52) ID 217005 (15.1.2013, 11:25)
Ako sa uvaria tie zemiaky lebo ja mam skusenost ze zemiaky v kyslej kapuste stvrdnu a zle sa varia.
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (20.1.2013, 16:51)
..uvaria, síce troška dlhšie, ale aj tak treba davať pozor. Ja vždy koštujem kedy stačí :-$ (L)
ODPOVEDAŤ
Estera L. (saxinka) ID 14692 (22.1.2008, 19:19)
Ahojte :-$, môžem potvrdiť, že to je baštaaa,
Robievam to aj ja, len niekedy miesto údenej krkovičky dám klobasu.
Môže sa to podávať aj s chlebikom
(jidlo)
ODPOVEDAŤ
Jana N. (nana88) ID 27416 (22.1.2008, 18:35)
jaj toto bola bašta (jidlo)nič nezostalo, ďakujem za tip (Y) (Y)

Janka
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (23.1.2008, 15:59)
|:o) (hello) |:o)
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (18.1.2008, 16:13)
.....aj teraz cítim ako to krásne rozvoniava :-$ :-$ :-) :-) :-$ :-$a ešte lepšie to chutí...... (zajic) (zajic) (zajic) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu