. .. .. .. .. .. .
. .

Obrátené rezne - RECEPT 34525

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 21338 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)


Obrátené rezne


[ recept č. 34525 zo dňa  ]


Obrátené rezne


POTREBNÉ PRÍSADY

600 g bravčového stehna 100 g anglickej slaniny 2-3 väčšie cibule 3 vajíčka strúhanka Olej

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové stehno poriadne naklepeme a osolíme.Vyšší hrniec ktorý môže ísť do rúry vystelieme anglickou slaninou a cibuľou nakrájanou na kolieska.
Do osoleného mäsa poriadne vklepeme čo najviac strúhanky.Na panvici si zohrejeme olej a každý strúhankový rezeň ponoríme do vajíčka a opečime .Takto opečené vložíme do pripraveného hrnca a medzie jednotlivé vrstvy mäsa dávame ešte trošku slaniny a cibuľu.Pečieme na 180 C cca hodinu 15-hodinu 30 a keď je mäso také mäkké že odpadáva od vidličky je to hotové.
Ideálna príloha sú varené zemiaky alebo zemiaková kaša a uhorkový šalát.
Je to recept mojej babky a je to najmäkšie mäso aké som kedy jedla.
POZOR ! nikdy neobaľovať v múke, lebo to hrozne stvrdne.
<< Kristýnce k 10-tým narozeninám | Obrátené rezne | Krstiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Veronika P. (zabenka) ID 139101 (15.11.2014, 18:13)
vynikajúce (Y) (Y) (Y) úžasné (clamp) (clamp) (clamp)ine uz ani nechceme robit. su fantasticke
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (7.4.2012, 14:16)
:-)
ODPOVEDAŤ
Monika H. (jakubko) ID 17181, mimibazar.sk/jakubko (7.4.2012, 13:59)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (6.10.2011, 15:15)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Veronika S. (veronicka1901) ID 15530 (6.10.2011, 13:44)
Dievcata a netreba ich niecim podliat? Neprilepia sa k nadobe? Dakujem :-)
ODPOVEDAŤ
Darina K. (dardela) ID 180972 (11.10.2011, 10:51)
Nie neprilepia, cibuľka si pustí šťavičku, takže sa neprilepia a zostanú lahodné :) netreba sa vôbec báť (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina K. (dardela) ID 180972 (6.10.2011, 11:29)
Najlepšie a najmäkšie rezne aké som jedla (Y) môžem len a len odporúčať (clamp) ja som ich piekla v klasickom pekáči a hotová fantázia, dokonca svokra pýtala recept ako jej chutili |:o) VÝBORNÉ! (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (Janca) ID 1787 (22.11.2010, 8:57)
= ANO JE TO SUPER (Y) (Y) (Y) (Y) minule to robila moja mama, ze jej kolegyne poradili a fakt to bolo |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) dobreeeeeee
ODPOVEDAŤ
Monika Ú. (Sofia891) ID 161226 (22.11.2010, 8:38)
potvrdzujem, je to výborné (Y) ja niekedy robím aj z hovädzieho mäsa a vtedy zalejem trochou červeného vína a mám koniec striedmeho stravovania ,-) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu