končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dagmar V. (daducha) ID 21338 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Obrátené rezne[ recept č. 34525 zo dňa 20.11.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového stehna 100 g anglickej slaniny 2-3 väčšie cibule 3 vajíčka strúhanka Olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno poriadne naklepeme a osolíme.Vyšší hrniec ktorý môže ísť do rúry vystelieme anglickou slaninou a cibuľou nakrájanou na kolieska. Do osoleného mäsa poriadne vklepeme čo najviac strúhanky.Na panvici si zohrejeme olej a každý strúhankový rezeň ponoríme do vajíčka a opečime .Takto opečené vložíme do pripraveného hrnca a medzie jednotlivé vrstvy mäsa dávame ešte trošku slaniny a cibuľu.Pečieme na 180 C cca hodinu 15-hodinu 30 a keď je mäso také mäkké že odpadáva od vidličky je to hotové. Ideálna príloha sú varené zemiaky alebo zemiaková kaša a uhorkový šalát. Je to recept mojej babky a je to najmäkšie mäso aké som kedy jedla. POZOR ! nikdy neobaľovať v múke, lebo to hrozne stvrdne. |
Veronika P. (zabenka) ID 139101 (15.11.2014, 18:13) | |
vynikajúce úžasné ine uz ani nechceme robit. su fantasticke | |
ODPOVEDAŤ |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (7.4.2012, 14:16) |
ODPOVEDAŤ |
Monika H. (jakubko) ID 17181, mimibazar.sk/jakubko (7.4.2012, 13:59) | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (6.10.2011, 15:15) |
ODPOVEDAŤ |
Veronika S. (veronicka1901) ID 15530 (6.10.2011, 13:44) |
Dievcata a netreba ich niecim podliat? Neprilepia sa k nadobe? Dakujem |
ODPOVEDAŤ |
Darina K. (dardela) ID 180972 (11.10.2011, 10:51) | ||
Nie neprilepia, cibuľka si pustí šťavičku, takže sa neprilepia a zostanú lahodné netreba sa vôbec báť | ||
ODPOVEDAŤ |
Darina K. (dardela) ID 180972 (6.10.2011, 11:29) | |
Najlepšie a najmäkšie rezne aké som jedla môžem len a len odporúčať ja som ich piekla v klasickom pekáči a hotová fantázia, dokonca svokra pýtala recept ako jej chutili VÝBORNÉ! | |
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (Janca) ID 1787 (22.11.2010, 8:57) | |
= ANO JE TO SUPER minule to robila moja mama, ze jej kolegyne poradili a fakt to bolo dobreeeeeee | |
ODPOVEDAŤ |
Monika Ú. (Sofia891) ID 161226 (22.11.2010, 8:38) |
potvrdzujem, je to výborné ja niekedy robím aj z hovädzieho mäsa a vtedy zalejem trochou červeného vína a mám koniec striedmeho stravovania |
ODPOVEDAŤ |