. .. .. .. .. .. .
. .

Punčové rezy - RECEPT 32088

Eva T. (evitkamalicka) ID 34255
EVITABRIDAL, s.r.o.
mimibazar.sk/evitkamalicka
Oblasť: Šaľa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.2.2008
Naposledy: 22.10.2017 9:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
47517247
DIČ SK2023934737
HODNOTENIE 176
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Punčové rezy


[ recept č. 32088 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Punčové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

x

POSTUP PRÍPRAVY

x
<< Ružičky už čakajú na tortu | Punčové rezy | Tortička s kačičkami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
alena k. (pajo) ID 9224 (10.3.2012, 0:09)
(Y) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (28.9.2010, 20:31)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Alena K. (anelka) ID 36923 (27.9.2010, 10:22)
aj ja by som poprosila receptík (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (evitkamalicka) ID 34255, mimibazar.sk/evitkamalicka (27.9.2010, 11:22)
na biele pláty: 2x5 vajec, na jedno vajce ide 22g kryštálového cukru a 27g hladkej múky, žľtka vyšľahať s cukrom, potom pridať vyšľahané bielka, múku a trošku prášku do pečiva
ružový plát: 10 vajec, 220g cukru, 270g múky, trošku prášku do pečiva
nálev: 600ml vody, 300g cukru, punčová aróma, rum podľa chuti, červené farbivo, vodu s cukrom necháme zovrieť, odstavíme a pridáme arómu, farbivo a rum
spodný plát natrieme džemom, naň položíme ten, hrubý, ktorý bude po zaliatí nálevom ružový, varechou do neho urobime zopár plytkých dierok a polejeme ešte teplým nálevom, troška rukou popritláčame, natrieme džemom a dáme vrchný plát, zaťažíme minimálne na 6 hodín a potom polejeme polevou. Ja dávam cukrársky fondán, ale stačí aj punčová poleva dr. Oetker.
ODPOVEDAŤ
Tatiana Urbanova (tanaa) ID 166427 (26.9.2010, 19:48)
vyzera velmi dobre .recept by nebol? (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu