. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie zavitky so sparglou - RECEPT 28733

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Kuracie zavitky so sparglou


[ recept č. 28733 zo dňa  ]


Kuracie zavitky so sparglou


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia - rezne, spargla ( do jedneho zavitku pocitajte 3 kusy) sunka (Prosciutto, Black forest ham a pod. na jeden zavitok pocitajte jeden platok), cca 125 ml cerveneho vina, 3-5 PL sojovej omacky, maslo, trosku oleja na vymastenie zapekacej misy

POSTUP PRÍPRAVY

Tak a opat spargla. Tieto zavitky su velmi rychle na pripravu. Mozete podavat ako teple predjedlo alebo aj ako hlavne jedlo napr. so zemiakovou kasou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

do pohara si pripravime cervene vino zmiesane so sojovou omackou, rezne mierne naklepeme a poprasime bielym mletym korenim
kazdy rezen potrieme toutou marinadou a odlozime na chvilu do chladnicky
sparglu povarime v slanej vode cca 5 minut, ochladime pod studenou vodou
na rezen ulozime sparglu a zaviniemu ju
kazdy zavitok obalime platkom sunky
zavitky ulozime do zapekacej misy pokvapkanej par kvapkami olivoveho oleja. Kazdy zavitok dobre pomastime marinadou a polozime nan kusok masla. Dame zapiect do rury pri 190 stupnoch cca 20 min. Pocas pecenia polievame zvysnou marinadou, prip. ak je treba, mozeme podliat trosilinkou vody. Zapekame neprikryte.
tak a mozeme konzumovat iba s chlebikom alebo podavame so zemiakovou kasou


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zapecene sunkove rolky s mozarellou a sparglou | Kuracie zavitky so sparglou | Zapecene vajicka v sunkovych mistickach >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (29.6.2010, 14:44)
Adrika,tak toto je presne "podla mojho gusta" (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)urcite vyskusame (Y)a este dodatocne ti chcem zapriat vsetko len to najlepsie k meninkam,zdravicka,stasticka,lasky,a vela dobrej kulinarskej inspiracie (L) (L) (L) (L) (L) (L)ospravedlnujem sa za neskore blahozelanie,ale bola som par dni trosku mimo ,-) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.7.2010, 18:28)
Mila Matka , vies ako sa hovori, radsej neskoro ako vobec :) Si zlatucka, ze si si na mna spomenula. Dakujem ti krasne za mile slovicka (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Aneta S. (ssassanka) ID 40362 (28.6.2010, 8:27)
supeeer!!! (clamp)

a este jedna vec: ked som si citala recept, tak pozeram ze Black forest ham a ze sakra to co je, to nepoznam a potom mi doslo, ze to len anglicania tak smiesne doslova prelozili nazov Schwarzwaldska sunka :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.7.2010, 18:19)
Anetka priznam sa , ze mna to ani nenapadlo :) No , ale zas som o nieco mudrejsia. Jedno je vsak iste je to mnamozne (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Henika T. (dundiky) ID 23575, mimibazar.sk/dundiky (27.6.2010, 21:18)
(child12) 8o| (zajic).jááááááááj...pomoooooooc...to je mňaminka (jidlo) (child12) (Y) (Y) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.7.2010, 18:44)
Uz som hodila zachranne koleso, chytaaaaaaaj.... :), ci radsej hodit tu rolku? Ved ja by som aj , ale uz nie je :) Je to velka mnaminka (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (27.6.2010, 21:16)
vyzera to velmi chutne :-) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.7.2010, 18:15)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.6.2010, 20:21)
priznávam, že špargľu som ešte nikdy nejedla, ale toto mäsko vyzerá perfektne (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), u nás na Záhorí v Kútoch pestujú bio špargľu, ale ako boli tieto otrasné dažde, tak ostali polia opustené zaliate vodou
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.7.2010, 18:15)
Ivka, vyskusaj, je to dobra zeleninka (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (27.6.2010, 14:46)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.7.2010, 18:15)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (AdulQa) ID 102456 (27.6.2010, 12:23)
hmmm vyzera to vynikajuuuco... dufam ze to tak aj chuti :)) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.7.2010, 18:14)
Chuti vrabciatko, chuti. Prides, okostujes. Uz sa velmi tesim (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu