. .. .. .. .. .. .
. .

Smotanový osúch - RECEPT 25653

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PIZZA

ID 9240 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Smotanový osúch


[ recept č. 25653 zo dňa  ]


Smotanový osúch


POTREBNÉ PRÍSADY

Ja dávam múku od oka, podľa toho, koľko chcem mať cesta. - polohrubá múka - hladká múka - 2 vajíčka - 1/2 droždia v kocke - mlieko - 1/2 kyslej smotany - kôpor - slaninka - vegeta - olej - soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Do pohára na teplé miesto si dáme vykysnúť kvások. V miske si zmiešame polohrubú múku, hladkú múku, soľ, 1 vajíčko, mlieko, olej a pridáme vykysnutý kvások. Spracujeme vláčne cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť. Keď máme cesto vykysnuté, porozťahujeme ho rukami po plechu, ktorý sme vymastili Palmarínom. V miske si vymiešame smotanu s vajíčkom a s kôprom a túto zmes natrieme na cesto. Povrch jemne posypeme vegetou a poukladáme tam slaninku. Pečieme v rozohriatej rúre na 180 °C. Je super, treba ho vyskúšať!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

takto vyzerá osúch pred šupnutím do rúry


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Farebná strapatá nátierka | Smotanový osúch | neodolatelna klasika: orechova rolada... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (20.8.2014, 12:15)
Toto milujem a mam to v plane na zajtra... tiez robim cesto od oka, najlepsie su kraje - chrumkave |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Juliana Č. (JLady) ID 302258 (19.8.2014, 21:09)
:-$
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.4.2010, 8:14)
určite vyskúšam, mohla by to byť perfektná príloha k fazuľovej polievke (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu