.

objednat banner 468x60
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .
RECEPT - GRANATIERSKY POCHOD
NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
VEGETARIÁNSKÉ JEDLÁ
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
Nikol K. (Slabejka) ID 20063 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


GRANATIERSKY POCHOD
[18.10.2007]

POTREBNÉ PRÍSADY

Pomôžte,mamičky!

POSTUP PRÍPRAVY

Dúfam,že som napísala správne názov.Máte niekto osvedčený recept?
V šk.jedálni som ho neznášala-taká miešanica,ale na jar som jedla úžasný.Zemiačiky boli opečené a malo vynikajúcu chuť.Vopred ďakujem.
<< jednoduchá roláda- banán v čokoláde | GRANATIERSKY POCHOD | Rýchla a chutná večera alebo obed >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Monika P. (74monika) ID 108263 (5.10.2010, 17:45)
Ja robím trošku inak . V kuchte osmažím cibuľku do sklovita, pridám červenú papriku, soľ, zemiaky nakrájané na malé kocky-aby sa dlho nedusili Zavriem kuchtu a dusím cca 15 min-podľa druhu zemiakov. Zemiačiky sa fajn rozdusia, po premiešaní sa čiastočne rozpučia-niekto má radšej viac iný menej popučené. Takéto ich zmiešam s uvarenou cestovinou. Takto mi to chutí viac, zemiaky počas dusenia na paprikovej cibuľke lepšie chytia chuť ako keď sa len uvaria v šupke.
ODPOVĚDĚT
Ľuboš K. (Kolben) ID 117534 (6.3.2010, 10:15)
ODPOVĚDĚT
Eva L. (evka*) ID 15 (19.10.2007, 11:30)
Ja len chcem k tomu jednu radu: Tento pokrm sa rýchlo pokazí, keď sa nedá do ľadničky. Veľmi rýchlo skysnú tie cestoviny lebo sú v teple. Človek by povedal, že zemiaky, ale ee, cestoviny sú na vine. Už mi z toho raz bolo A zemiačiky sa nevaria, ale dusia - to si treba v týchto receptoch všimnúť ako prvé. Mňam. Ahojte.
ODPOVĚDĚT
Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 (19.10.2007, 8:54)
Ahoj, ja robim granadír takto: Ostrúham si zemiačky, pokrájam na menšie kocky a dám variť, do druhého hrnca si dam uvariť cestovinu. Potom si nakrájam cibuľku a dám ju pražiť na pekáč, keď je upražená pridám červenú papriku, uvarené trošku popučené zemiačky a uvarenú cestovinu, trošku pokorením a nechám nech sa to trošku pripečie, stále miešam. Nerobím to na priamom ohni ale na platni. Je to vynikajúce, narobila si my chute aj my si zajtra spravíme
ODPOVĚDĚT
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (19.10.2007, 8:20)
Alebo skus tento, je skvely... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1742&user=5882
ODPOVĚDĚT
Anna R. (Anci1i) ID 16868 (19.10.2007, 8:16)
Na masti spením cibuľku, pridám na kocôčky pokrájané zemiačky (surové) a dusím ich domäkka, kým nemajú také oblé hrany. Potom pridám červenú papriku, osolím a pridám uvarenú cestovinu (fliačky). Dobré sú k tomu kyslé uhorky.
ODPOVĚDĚT
Iveta S. (yvett) ID 11052 (19.10.2007, 7:55)
Ja najskôr uvarím zemiaky v šupke. Keď sa uvaria, ošúpem ich a nakrájam ich ako na zemiakový šalát. Na oleji spením cibuľku, pridám nakrájanú oravskú slaninku, krátko opražím, pridám červenú papriku a osolím. Pridám nakrájané zemiaky, ktoré tiež krátko opražím. Nakoniec vmiešam uvarenú cestovinu a ešte všetko spolu dobre premiešam. Pridávam aj troška korenia - buď zabíjačkové alebo na francúzske zemiaky.
ODPOVĚDĚT
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (18.10.2007, 21:15)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1161&user=760 Nikol, skus tu
ODPOVĚDĚT
Renáta Č. (Cvrkotik) ID 6088, mimibazar.sk/cvrkotik (18.10.2007, 21:13)
Uvarím zemiačky pokrájané na malé kocky, v inom hrnci uvarím cestovinu /fliačky/.Keď sa všetko varí nakrájam si cibuľku, ktorú mierne opražim na oleji, pridám na kocky nakrájané párky a spolu opečiem. Na záver praženia pridám červenú papriku. Všetko spolu zmiešam prípadne dosolím. Niekedy po dovarení zemiakov nechám trolinka vody v hrnci , aby jedlo nebolo veľmi suché. Dobrú chuť.
ODPOVĚDĚT
Nikol K. (Slabejka) ID 20063 (19.10.2007, 13:21)
Všetkým vám veľmi pekne ďakujem.Konečne viem ako na to.
ODPOVĚDĚT
Monika J. (kubkokubko) ID 30810, mimibazar.sk/kubkokubko (21.5.2009, 12:19)
Ja uvarim zemiaky v supke a tiez ich nakrajam ako na salat, uvarim cestoviny, oprazim cibulku, pridam sol, cierne mlete korenie, cervenu papriku a to je zakladny granatir, ale svokrin vynimocny granatir sa este zapeka da sa na plech alebo do janskej misy na 250 stupnov nech sa suroviny dobre zohreju a potom sa to zaleje zmesov 2 vajicok, kyslej smotany, trochu sladkej smotany, vegeta a necha sa to este zapiect. Uspech je zaruceny ja vzdy zjem aj pekac chi chi.

Slabejka prosim o odpoved v recepte na kysnute cesto, dakujem
ODPOVĚDĚT