. .. .. .. .. .. .
. .

Vrabec, červená kapusta, knedlík - RECEPT 2466

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Vrabec, červená kapusta, knedlík


[ recept č. 2466 zo dňa  ]


Vrabec, červená kapusta, knedlík


POTREBNÉ PRÍSADY

Vrabce: bravčové mäso, rasca, soľ, cesnak, cibuľa, mletá paprika, hladká múka al. solamylČervená kapusta: červenú kapustu, cibuľu, jablko, soľ, rasca, ocotKnedlik: kupený :)

POSTUP PRÍPRAVY

Vrabce:
Bravčové mäso narežeme na väčšie kusy. V mise si pripravíme pretlačený cesnak, soľ, rascu (drvenú) a v tejto zmesi obalíme mäso. Prudko ho opečieme na oleji z každej strany. Zvlášť si urobíme cibuľový základ, to znamená na oleji si orestujeme cibuľu, zaprášime paprikou a zalejeme vodou, osolíme. Dáme kusy mäsa a dusíme do mäkka. V kuchte stači 20 minút. Mäsa vyberieme a šťavu zahustíme hladkou múkou al. solamylom.

Červená kapusta:
Červenú kapustu si nastrúhame. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme kapustu a na kúsky nakrájané jablko. Osolíme, pridáme rascu a troška podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Na konci pridáme troška octu.

Brú chuť.
<< Tuniakový šalát | Vrabec, červená kapusta, knedlík | Kuracia sviečková >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava U. (Mimja) ID 183856 (28.5.2011, 22:57)
(6)
ODPOVEDAŤ
MAJA B. (barny) ID 2295 (6.7.2010, 16:14)
(Y) (Y) (Y)super receptik dnes som robila (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
Petra A. (peetka) ID 28978, mimibazar.sk/peetka (22.6.2009, 10:33)
Včera som robila tento úúúžasný |:o) |:o) |:o) |:o) receptík na obed,bolo to vynikajúce (clamp) (clamp) (clamp)!!! Určite budem robievať častejšie!! Dakujem za perfektný recept (L) (L) (L)!
ODPOVEDAŤ
Daniela U. (DanielaU) ID 44055 (27.8.2008, 20:34)
Chcela som sa opýtať, že čo si dávala do toho vrabca *-) *-) *-) *-) *-), lebo v recepte píšeš len ako rezne, nie zabaleného vrabca :-p :-p
A vyzerá to fantastikuš

:-p :-p (Y) (Y), určite vyskúšam
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (28.8.2008, 21:10)
Ahoj, ja som ho neplnila, to nie je španielsky vtáčik ale vrabec :-) to je väčší kus mäsa a španielske vtáčiky sa plnia.. no dúfam, že som odpovedala na to na čo si sa pýtala ;-) ;-) (hello) a ďakujem (flower)
ODPOVEDAŤ
Dominika A. (KAJKA-PAJKO) ID 11, mimibazar.sk/dominikag (10.10.2007, 14:11)
:-o :-o :-o :-o , mňááááám ! Určite skúsim ! (L)
ODPOVEDAŤ
Daniela G. (Daniellag) ID 2439, mimibazar.sk/daniellag (10.10.2007, 12:44)
mnam, mnam ...tak toto Mirka urcite vyskusam navarit podla tohto receptu ^o)
ODPOVEDAŤ
Lucia Urminská (maadness) ID 15616, mimibazar.sk/maadness (7.10.2007, 14:23)
Ale čím skôr, lebo sa mi začali slinky zbiehať :-) :-) a chcela by som to vyskúšať
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu