. .. .. .. .. .. .
. .

VARENY UDENY JAZYK***** - RECEPT 23026

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


VARENY UDENY JAZYK*****


[ recept č. 23026 zo dňa  ]


VARENY UDENY JAZYK*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Udený jazyk,voda,soľ,rasca,čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Jazyk poumývame v letnej vode a so všetkými koreninami dáme variť do hrnca s vriacou vodou.Trvá to asi hodinu-hodinu a pol.Vyberieme ho do misy so studenou vodou a pomocou noža ošúpeme.Zostane nám čisté mäsko,ktoré nakrájame na plátky a podávame s chlebom a hrachovou kašou.

Môžeme k nemu podávať tiež chren.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

údený jazyk
vybalený
nachystaný na varenie
bude aj polievočka z vývaru-stačí troška mrkvy a petržlenu
zemiaky a preplachnuté krúpky
uvarený a ošúpaný jazyk
polievka


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Vrkoč bez kysnutia a s plnkou podla želania | VARENY UDENY JAZYK***** | HRACHOVA KASA***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (3.2.2010, 17:35)
Mňam, mňam (jidlo) aj ja ľúbim s chrenovou omáčkou (Y) A preč s predsudkami - treba ochutnať a potom hodnotiť.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 18:46)
VERU,predsudky nabok.Za oných čias predávali aj v takom veľkom pohári v aspiku.Kúpila som to na Morave U troch krížov,bola to fajnotka,len sa prinútiť to spraviť,určite sa to dá aj doma. (pl) (pl) (L) (flower) (hello)
ODPOVEDAŤ
Danka K. (danka1964) ID 28990, mimibazar.sk/danka1964 (3.2.2010, 11:03)
Ja ho robim s chrenovou omackou a knedlou. (clamp) ;-) (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 11:07)
je to najčistejšie mäsko a dobrý je aj v aspiku (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (3.2.2010, 10:31)
Mozno sa to niekomu bude zdat nechutne ,ale jazyk je velmi jemne masko s vynimočnou chutou.My ho tiež sem-tam robievame,varim v kuchte,je to rychlejšie.Vyborne chutí s chrenovou omačkou a zemiakmi,ale davame ho varit aj do kyslej polievky,a tam chuti asi najlepšie (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 11:08)
(Y) (Y) (Y)skús aspik (L)nevedia,čo je dobré,lepšie ako šesťtýždňová kuracina nadopovaná antibiotikami
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu