končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Kura na červenom víne (Coq au vin) - môj tajný tip! na Vianoce, Valentina, ci iny sviatok![ recept č. 22476 zo dňa 21.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Pre 4 osoby:1 flaša červeného vína - suché,10 zŕn mletého čierneho korenia,1 hlavička cesnaku,4 kuracie stehná (alebo prsia),soľ, mleté čierne korenie, múka na obalenie,olej na opraženie,150 g šampiónov, 150 g slaninky, 2 cibule, 1 PL solamylu, cukor, 1 bobkový list,10 čučoriedok, 1 ČL horčice. POSTUP PRÍPRAVY Deň vopred povariť 20min víno spolu so všetkými koreninami a očisteným prerezanými cesnakovými strúčikmi napoly. Odstaviť, vložiť mäso a nechať do druhého dňa marinovať. Na druhý deň mäso vybrať, soľou a mletým čiernym korením okoreniť, obaliť v múke, opražiť do zlatova na oleji a vybrať. Cibuľu, slaninku a šampióny opražiť na výpeku do chrumkava. Pridať červené víno (v kt. sme marinovali kura deň vopred), cesnak odstrániť a kuracie mäso a variť 45minút. Povarené mäso vyberať a odložiť na teplé miesto. Omáčku zahustiť so solamylom, ochutiť so soľou, mletým čiernym korením a cukrom. Podávame so zemiakovým pyré, alebo opečenými zemiakmi s rozmarínom a dusenou červenou kapustou. recept na kapustu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22477 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Helena B. (hela2) ID 37749 (22.1.2010, 9:41) | |
zaujímavý recept | |
ODPOVEDAŤ |
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (22.1.2010, 11:47) | ||
som mala tú česť to papať na vianoce u kamarátky a poviem vám teda, .... som sa nevedela dožrať ! A to doslovne! niečo tak dobré som už fakt VEĽMI DLHO NEJEDLA! | ||
ODPOVEDAŤ |