Soňa L. (sonalove) ID 79253 |
|
Oblasť: Senica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 27.1.2009 |
Naposledy: 11.4.2024 12:08 |
Aktualizácia: 5.6.2012 23:43 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Pavúk (perníkový) na narodeninovú oslavu (5r)
[ recept č. 19086 zo dňa 19.10.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
cesto je podobné perníkovému cestu, ak budete chciet, doplním ho sem;
1 várovú čokoládu, kúsok cery;
džem;
kokos na obalenie;
na pavučinu,oči, kríž- kyslá "dúha? " z tesca- je tam 8 ks štyroch spojených farebných prúžkov ktoré sa dajú dobre oddelit- modrá, červená, žltá a zelená;
zuby sú 2 burizony zafarbené červeným potravinárs.farbivom
POSTUP PRÍPRAVY
Ked je cesto vymiesené rozdelíme ho na 2 časti, z jednej urobíme telo a hlavu a z druhej polovice urobíme valček, ktorý rozkrájame na 24 častí, ktoré budú tvoriť nohy. Po upečení, každú časť (nohu, hlavu, telo) rozkrojíme a natrieme džemom a znovu zlepíme- aby rýchlejšie zmäkli, potrieme roztopenou čokoládou a čo najskôr poriadne posypeme kokosom- snažime sa z každej strany. Keď všetky časti pavúka zmäknú v uzavretej nádobe- uložíme ich na pavučinu. Pod pavúka urobíme pavučinu z kyslých farebných častí žížaliek (dúha)- ktoré idú ľahko odseba oddeliť. Deti pavučinu zjedli ako prvú :-).
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
z boku |
|
detail |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
| Zuzana D. (avanka) ID 14337 (26.10.2009, 13:27) |
Perfektne |
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (20.10.2009, 12:22) |
super nápad |
ODPOVEDAŤ |
| | Soňa L. (sonalove) ID 79253 (26.10.2009, 12:45) |
Ďakujem. |
ODPOVEDAŤ |