. .. .. .. .. .. .
. .

Langoše - RECEPT 18269

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 3709 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)


Langoše


[ recept č. 18269 zo dňa  ]


Langoše


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 250g hladkej múky, 250g polohrubej múky, 1 kocka droždia, 1 kyslá smotana /200g/, 2 dl mlieka, štipka cukru, soľ. Navrch: 4 strúčiky cesnaku, soľ, olej, tatárska omáčka, tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

1./ Do vlažného mlieka dáme trošku cukru a rozdrvené kvasnice. Necháme vykvasiť a vlejeme k múke, pridáme kyslú smotanu a soľ a dobre premiešame. Cesto necháme asi hodinku kysnúť.

2./ Z cesta vypracujeme placky a opečieme ich v dostatočnom množstve oleja z obidvoch strán. Necháme ich prikryté napr. v jenskom skle, aby zmäkli.

3./ V troške oleja rozmiešame prelisovaný cesnak a soľ a ohrejeme. Langoše potrieme týmto cesnakom, tatárskou omáčkou a posypeme postrúhaným syrom.
<< Lístkové slimáčiky | Langoše | Chlebové placky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (3.4.2012, 23:03)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lívia Č. (cicka76) ID 56030, mimibazar.sk/cicka76 (6.2.2012, 22:03)
Zajtra sa konečne prvý krát chystám skúsiť, stále sa vraciam Monika k Tvojmu receptíku. Dám vedieť ako sa podarili. (hello)
ODPOVEDAŤ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (29.6.2011, 23:19)
Babulky dobry napad s tym jankym sklom,aspon budu makkucke.
ODPOVEDAŤ
Lubomíra G. (buba29) ID 35472 (29.6.2011, 21:03)
Dakujem za recept |:o) (F),boli výborné (Y)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (30.1.2010, 10:57)
Ahoj Monika,
straaasne davno som nerobila langose, asi aj 4 roky, dnes sa ich chystam urobit a zaujal ma tvoj receptik :-) Mam len otazocku - neskusali ste niektora dat zarobit cesticko do domacej pekarnicky? Ja to idem asi vykusat tak, za 1a1/2 hodky by malo byt cesticko hotove, dufam, ze sa vydari (H) Potom dam vediet , papa (L)
G.
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (30.1.2010, 19:40)
Moni,
langose vysli na vybornu !!!!! (Y) (Y) (Y) Paradne sme si pochutili, cela rodinka, aj 7rocna (X) , aj 19mes. (child8) :-)
Cesticko som supsla do pekarnicky, ako som pisala, najskor som si urobila kvasok, dala vsetko tekute, potom muku a taaaak krasne mi vykyslo, az sa mi dotykalo skleneneho okienka ;-).
(L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (kuchtovka) ID 56089 (12.11.2009, 13:57)
Monika langose su vyborne,chutili celej rodine (jidlo) (clamp) (Y) (radost) (hello) (child8)
ODPOVEDAŤ
Erika M. (Ester1) ID 8708 (6.10.2009, 9:49)
Monika,dakujem za skvelý recept..prvý krát v živote som robila langoše..a podarili sa..boli mňam...a super nápad s tým jenským sklom...ešte raz velká vďaka (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (24.9.2009, 18:52)
langoše milujeme (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu