.
.
. .. .. .. .. .. .
. . . .

Michalovské langoše-fakt vynikajúce - RECEPT 13936

Martina Z. (Maťa149) ID 90159
.
Oblasť: Michalovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2009
Naposledy: 24.5.2015 8:59
Aktualizácia: 9.10.2013 10:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 62
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 56
NÁVODY 0
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)


Michalovské langoše-fakt vynikajúce
[ recept č. 13936 zo dňa  ]

Michalovské langoše-fakt vynikajúce

POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg polohrubej múky,1/2 l mlieka,250 ml kyslej smotany,5 dkg droždia,štipka cukru,1 lyžička sódy bicarbóny,soľ

POSTUP PRÍPRAVY

tento recept nie je origoš môj,dostala som ho ,ale langoše sú fakt vynikajúce.Oplatí sa vyskúšať,preto ho sem dávam.Viem,že je tu viac receptov,ale v každom je čosi iné.Takže teraz ten môj.
Do múky si dáme všetky prísady:smotanu,štipku cukru,trocha osoliť,malú lyžičku sódy.Mlieko si trocha prihrievam ale len aby bolo vlažné a trocha z neho odlejem.V tej troche si rozdrobím droždie a vlejem do múky a samozrejme aj zvyšné mlieko.Z prísad si vymiesime cesto a dáme ho na 60 min.do chladničky.Po hodine môžeme robiť langoše.Z cesta si vyformujeme toľko bochníčkov,koľko práve potrebujeme a zvyšok odložíme v mikroténovom vrecku do chladničky.Môžeme ho použiť aj o týždeň.
Bochníčky necháme kysnúť asi 20 min.Potom prstami roztiahneme na placku a pečieme v dostatočnom množstve oleja(musia plávať)Potierame cesnakom rozotretým so soľou a troškou vody,tatárskou,syrom alebo kečupom.Vyskúšajte-neoľutujete.Sú fakt super.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

hotové napečené už len jesť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Čokoládová torta zdobená snehom | Michalovské langoše-fakt vynikajúce | Zákusky pre inšpiráciu >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ludmila B. (ludab) ID 219377 (13.3.2014, 16:35)
(destnik) (cinky) (kolo) (comp)
ODPOVĚDĚT
Maťa U. (Maťa1973) ID 242564 (4.9.2012, 15:57)
ja robim presne take iste. Recept mam z receptov zo zivota. Su najlepšie (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Kristína L. (kika91) ID 248404 (4.9.2012, 15:29)
Ďakujem za receptík idem ich skusiť urobiť (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka S. (Lenka 1232) ID 84776 (5.6.2010, 12:51)
8-| (svatba) 8-| (plavec) (snehulak) (zima) (dest) (dest) (dest) (dest) (dest) (snehulak) (snehulak) (cinky) (child9) (cinky) (child11)
ODPOVĚDĚT
Mária Š. (marika) ID 48948 (30.10.2009, 14:10)
Dnes som ich robila a bala som sa kedze mam 4 mesacne babatko ci mala nebude plakat, ci ich stihne urobit ale zamiesila som ked spala potom kym bolo v chladnicke sme sa hrali a nakoniec som ich piekla, su fakt super aj ked sa mi nedarili tak tenke ako kupita na jarmoku.
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (30.10.2009, 14:43)
Marika som rada,že sa vydarili (hello) (L) (hello)
ODPOVĚDĚT
Katarína H. (kačička25) ID 29825, mimibazar.sk/kacicka25 (17.10.2009, 12:26)
Dnes sme sa smiali :-D :-D :-D, že po 11 rokoch manželstva sa mi konečne podarili langoše. Skúšala som všetky možné recepty. Vďaka za tento. Boli fakt výborné |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (zuzulik2125) ID 50170 (5.6.2009, 13:01)
Vcera som robila prvy krat langose....boli fantastickeeeeee (Y) (Y) (Y)
Cesto je uplne super, krasne sa nafuknu a vobec niesu mastne.... (clamp)
Fakt vynikajuci recept dakujemeeee.... |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (6.6.2009, 13:23)
Tak to som veľmi rada,že sa vydarili a že aj chutili lebo aj nám chutia a vééľmi.Ja ich robím dosť často. (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Anna F. (fatikova) ID 18100 (23.5.2009, 9:22)
Dali by sa robit aj v pekarni?
Kolko by asi vychadzalo suseneho drozdia?
Dakujem
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (23.5.2009, 23:03)
Och tak to fakt neviem ja pekáreň nemám cesto robím ručne a čo sa týka droždia neviem či na sušenom droždí nepíše koľkému sa rovná riadnemu,ale to fakt neviem.Ale príprava langošov je naozaj jednoduchá aj bez pekárne (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Katarína P. (Kačena11) ID 6143 (16.5.2009, 23:06)
AHOOOOJ!!!
Dnes som ich robila a boli SUPEEEER |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Na 1x to zvládne každý ako aj ja (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Bála som sa ako to dopadne, ale fakt to bolo rýchle a vynikajúce!!!!!! Každému stačili po dva kusy a boli plní...aj chlapi (zajic) (zajic) (zajic)
Ďakujem za super receptík (hello) (hello) (hello) (hello)
Kačena (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (17.5.2009, 18:40)
Som rada,že sa vydarili a aj u mojich chlapov majú veľký úspech |:o) |:o) |:o) (hello)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (zurka) ID 23860, mimibazar.sk/zurka (15.5.2009, 22:46)
Maťka určite vyskúšam . . . a hádam aj zajtra . . . recept super, foto super (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (15.5.2009, 23:01)
A sú aj chuťovo naozaj super-oplatí sa vyskúšať (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (13.5.2009, 20:41)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (15.5.2009, 22:38)
Oneskorene,ale ďakujem (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004 - 2015 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku