. .. .. .. .. .. .
. .

Marlenka - nepresladená - RECEPT 13071

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443
.
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.4.2008
Naposledy: 30.10.2012 12:58
Aktualizácia: 19.8.2012 19:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 14
RODINNÉ FOTOGRAFIE 52
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 370
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov)


Marlenka - nepresladená


[ recept č. 13071 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Marlenka - nepresladená


POTREBNÉ PRÍSADY

40 dkg hladkej múky, 1 hera, 3 celé vajcia, 1 pl sody bikarbony, 3 pl medu, 30 dkg krupicového cukru Plnka: 1 Salko, 30 dkg masla, 5 dcl mlieka, 2 vanilkové,alebo karamelové pudingy

POSTUP PRÍPRAVY

Vo vodnom kúpeli si roztopíme 1 Heru. Vyberieme z kúpela, pridáme 3 cele vajcia, dobre zamiešame. Pridáme cukor, sodu bikarbonu, med, hladkú muku . Všetko dobre zamiešame. Cesto naberačkou odobrieme a roztierame na papier, aby prečnievalo za vyznačený okraj( plytký tanier si obreslíme ceruzkou) . Pri pečení dávame pozor, lebo cesto sa pečie veľmi rýchlo. Pečieme pri 165°C.Po upečení ho obrežeme do požadovaného tvaru tak, že priložíme tanier a nožom obrežeme. Takto postup opakujeme 8 x. (ak ostane tak aj viac krát kým neminieme všetko). Odrezky si odkladáme a nakoniec na jemno popučíme - použijeme na posypanie koláča.
Plnka:
Salko varíme asi 1 hodinu v tlakovom hrnci...ak nemáme tak 2 1/2 hodiny a dolievame vodu ,aby bolo ponorené. Necháme vychladnúť.
Z mlieka puding. práškov urobíme puding a necháme vychladnúť.
maslo vymiešame so salkom a pridávame puding.
Zmes natrieme na pláty až do spotrebovania. povrch tiež potrieme a posypeme popučeným korpusom.
<< Jemné kvietky | Marlenka - nepresladená | Hokejový dres >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
eva t. (mimi1968) ID 114154 (3.4.2015, 17:16)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eliška H. (ElinaH) ID 2794, mimibazar.sk/elinah (14.4.2014, 7:39)
Výborný recept !!! Dala som len 200 g cukru a stačilo (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) Ďakujem (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (13.9.2013, 21:27)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (18.3.2013, 12:08)
(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
sylvia p. (mamamaria) ID 158139 (18.3.2013, 10:48)
Marlenku som uz robila niekolko krat,uz aj ako tortu ci kolac, dnes som si chcela pripravit platy,dodrzala som cely postup,no cesto vobec nebolo kompaktne,len sa drolilo,nedalo sa spojit.Neviete mi poradit co som zbabrala,aby som tomu nabuduce predisla,moze byt,ze je zla muka....dakujem
ODPOVEDAŤ
Renáta G. (renka133) ID 76416 (25.6.2012, 14:20)
Najlepšia - podľa všetkých, ktorí ju chutnali a najjednoduchší recept (Y)
Robím ju na akúkoľvek príležitosť a stále sa neprejedla!!!!!!!!!!
ODPOVEDAŤ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (6.4.2012, 20:57)
je vyborna len jak som piekla tak mi to nechcelo odchadzat od papiera ......
ODPOVEDAŤ
Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 (6.4.2012, 21:04)
mne to slo bez problemov dole. Ale vybrala som z rury, po chvilke, za tepla stahovala pappier, plnila teplym kremom a o 3 hodiny sme ju uz jedli a bola naozaj perfektna. (Y)
ODPOVEDAŤ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (6.4.2012, 18:29)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (3.4.2012, 6:36)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarina K. (KatkaSD) ID 194123 (6.3.2012, 6:19)
mnamky, podarila sa mi hned na prvy krat (Y)
ODPOVEDAŤ
miriama M. (mimusa20) ID 195446 (9.1.2012, 19:47)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana P. (zuzkakov) ID 176695 (6.3.2011, 12:55)
fantastická, jednoduchá príprava a vynikajúca chuť (Y) (Y) (Y)
Robila som Marlenku prvýkrát a mala úspech, ďakujem (clamp)
Takto sa mi podarila: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38031
ODPOVEDAŤ
Liana R. (liaro) ID 62105 (15.1.2011, 16:30)
Skombinujem asi mandlovy a vanilkovy puding+salko.Bude to ok?!Vdaka!!! (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (15.1.2011, 18:56)
Lianka isto môžeš...treba všetko vyskúšať a toto sa podľa mňa hodí (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (27.8.2010, 21:21)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (27.8.2010, 20:54)
Gabika, receptík je senzačný...super sme si na nej pochutnali a môj výsledok vyzerá takto http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=731499
ODPOVEDAŤ
zdena r. (zdenallicka) ID 137475 (14.2.2010, 9:57)
No jo, prostě úžasná... :-$
ODPOVEDAŤ
Milica K. (margoa) ID 23592 (14.12.2009, 17:58)
(Y)
ODPOVEDAŤ
marcela v. (ovcisko) ID 81446 (1.12.2009, 21:17)
Tak, dnes som si uz dala... vyborna je.. len moooc sladka :(
ODPOVEDAŤ
marcela v. (ovcisko) ID 81446 (30.11.2009, 22:15)
a zabudla som podakovat za super receptik (L)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (1.12.2009, 8:09)
marcelka som veľmi rada, že sa ti darilo...a chutná bude určite (F) (L)
ODPOVEDAŤ
marcela v. (ovcisko) ID 81446 (30.11.2009, 22:14)
Marlenka mi uz odpociva v chladnicke :)) na prvy pohlad vyzera dobre, uvidime ci bude aj ta chut taka fantasticka :)) Musim sa sama vychvalit :)) Sikovna som :)) a to mam len 23r. :)) ale do pecenia som sa uz sama pustala asi pred 10r. :))
ODPOVEDAŤ
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu