. .. .. .. .. .. .
. .

Domáce tvarohové buchty z DP - RECEPT 12408

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 80819 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 111 návštěvníkov)


Domáce tvarohové buchty z DP


[ recept č. 12408 zo dňa  ]


Domáce tvarohové buchty z DP


POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml mlieka, 60 g rozpusteného masla, 80 g cukru, 1 vajíčko, štipka soli, citrónová kôra, 500g pol. múky, 20g kvasníc, 250g tvarohu, 1 vajíčko, 1 van. cukor, 2 pol. lyžice pr. cukru, hrozienka, maslo na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto si pripravíme v DP. Po vykysnutí nakrájame na štvorce a plníme tvarohovou plnkou. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme rozpusteným maslom. Necháme podkysnúť ešte 15-20 min. Pečieme pri teplote 180 stupňou asi 20-25 min. Po vychladnutí posyme práš. cukrom. Dobrú chuť.
<< Banánový zákusok + krém z "Nutely" | Domáce tvarohové buchty z DP | torta na manželov firemný večierok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
henrieta c. (parfummka) ID 127413 (7.11.2015, 14:27)
Ďakujem za úžasný recept, odporúčam...)))) (clamp)
ODPOVEDAŤ
LUCIA F. (LUCINA3) ID 31852, mimibazar.sk/lucina3 (7.10.2014, 20:07)
:-$moje prvé buchty a dopadli supeeeer |:o) |:o)ďakujem za receptík (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka G. (cackaa) ID 27995 (7.5.2012, 16:48)
Tak som dostala pekárničku a hneď som skúšala tieto ospevované buchty, ale..........nedopadlo to dobre. Neviem čo sa kde udialo, ale všetko som robila podľa postupu - pekne sa vymiesilo, vykyslo až bola plná pekárnička a keď som cestíčko vyberala, tak sa vylialo a bolo riedke, takže na nejaké buchty som mohla zabudnúť. Išlo to na plech, posypala som ovocím a mrveničkou a jaký ovocný koláč bol na svete..... Poraďte...kde som mohla spraviť chybu?
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (16.5.2012, 9:16)
Ak bolo cesto riedke, tak tam bolo veľa tekutín. Treba naozaj dodržiavať pomer surovín. Inak riedke cesto sa veľmi hodí na kysnutý koláč na plechu, takže aspoň nejako bolo využité. Prajem veľa odvahy pri ďalšom pečení. (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evik evik) ID 62536 (21.4.2012, 12:13)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana Č. (jay2010) ID 154464 (15.4.2012, 15:08)
dobry den, prosim vas, este som nerobila cesto v DP - ktore ingredincie idu do cesta? a v akom poradi? dakujem....
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (16.4.2012, 15:49)
Do pekárne idú suroviny v poradí najskôr tekuté, nakoniec sypké, navrch kvasnice.
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (15.4.2012, 15:29)
Janka, ak máš pekárničku, kde idú najskôr tekuté a potom sypké suroviny, tak môžeš postupovať podľa receptu - až po droždie, to rozdrvíš na múku a necháš miesiť cesto ..... tvaroh a ostatné už ide do plnky .... tak nech sa ti podarí (hello)
ODPOVEDAŤ
Jana Č. (jay2010) ID 154464 (15.4.2012, 15:42)
ok, dakujem. idem na to :))
ODPOVEDAŤ
Ľubica K. (Kvanda) ID 167821 (2.4.2012, 9:39)
Kvasnice tam idú klasické alebo sušené, spravila sa mi z cesta riadna guča, domácu pekáreň nemám, je toto cesto vhodné aj na klasické vypracovanie? Tak som sa tešila, že si ich spravím a cesto som vyhodila do koša. A do cesta ide vajíčko celé, alebo iba žĺtok?
ODPOVEDAŤ
Zuzana A. (zuzkachou) ID 71120 (6.10.2011, 8:45)
FANTASTICKÉ.. okrem 2 som všetky rozdala.. susede, mamine, manželovi, kamoške.. a všetkým chutili. Dakujem za výborný recept.
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (lum1) ID 133149 (5.10.2011, 11:41)
Tak takéto úžasné buchty som v živote nejedla.... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)..... ďakujem veľmi pekne za receptík, vďaka tomuto receptu som vychválená od manžela a rodiny..... :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (upravené 17.10.2011, 15:40)
Aj ja ďakujem za slová chvály. (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Janett F. (zany644) ID 34323 (30.3.2011, 7:22)
(hello)
Ježiši kriste. Tak takéto buchty ako páperie som ešte nejedla.
Miňo Demovič by povedal - Nebíčko v papuli-
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (30.3.2011, 15:11)
Ďakujem. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina D. (Alline) ID 76428 (21.3.2011, 14:20)
ahojte, ak mozem poprosit co presne mam dat do DP? vidim tam tvaroh, vajicko, van. cukor, pras. cukor, hrozienka a maslo je jasne, ze nie. tieto ingrediencie tam asi nepatria (H) som zaciatocnicka tak preto sa radsej pytam :-) Dakujeeem
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (29.3.2011, 11:37)
Ahoj, asi odpisujem aj neskoro, ale tvaroh, 1 žĺtok, van. cukor, hrozienka a trocha cukru idú na náplň a roztopeným maslom sa potierajú buchty. Nech sa darí.
ODPOVEDAŤ
Elena K. (elrybka) ID 305, mimibazar.sk/elrybka (31.1.2011, 9:56)
Ivka, ďakujem za super recept (Y) (Y) (Y). Buchty sú vynikajúce, ľahulinké, fajnučké (zajic) (zajic) (zajic), mňam, mňam. Už som ich raz robila a veru mi takmer neostalo nič, tak dnes pre istotu z dvojitej dávky, nech pošlem koštovku aj rodičom....... S cestíčkom sa robilo super, mám ďalší recept do zbierky :-) :-) :-). Ďakujem ! (L) (L) (L) Elena
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (31.1.2011, 18:09)
Ďakujem aj ja, som rada, že sa páči a hlavne chutí. (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
liana k. (lianak) ID 8947, mimibazar.sk/lianak (15.1.2011, 14:01)
(Y) (Y) (Y) Fantastické buchty, hlavne pre žienky, ktoré začínajú s cestom, ktoré kysne, čo nerada robím.Cesto z pekárne bolo super, pekne nakysnuté, ani sa nelepilo a nebolo ani múčne.Pracovalo sa s ním naozaj dobre.Rýchlo som ich naplnila a šup do rúry.
Po dlhej dobe som robila takéto cesto, ale už viem, že môžem častejšie a bez dlhého času s miešaním.
Buchty boli naozaj krásne a na druhý deň zostali mäkké.
:-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (17.1.2011, 9:55)
ďakujem, som rada, že sa recept tak osvedčil. Ja toto cesto robím každý víkend na akékoľvek buchty a koláče. Pozdravujem (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Daniela K. (MadisonB) ID 110645 (8.12.2010, 20:19)
Ďakujem za výborný recept. (clamp) Práve som ich dopiekla a sú fantastické (Y) Nevyzerajú síce tak pekne, ako tie na obrázku, ale to nie je receptom, ten je ozaj výborný. Takže ešte raz veľká vďaka. Inak ja som ich robila so slivkovým lekvárom a je to mňamka (dance)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (15.12.2010, 10:22)
Ďakujem, som rada, že chutia. (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Monika R. (trinity) ID 5588, mimibazar.sk/trinity (18.11.2010, 10:20)
Výborné!!! (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
zuzana b. (zuzlina) ID 78529 (28.10.2010, 14:31)
ahojte všetky hlavne autorka receptu. čo tie,k ktoré nemajú domácu pekáreň. to je asi jedno kam to dam upiecť nie?zuzana
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (28.10.2010, 18:39)
V domácej pekárni sa pripravuje iba cesto, čiže miesi a kysne. Pečú sa v rúre. Cesto sa dá vymiesiť aj ručne. Kedysi, keď som ani ja nemala pekáreň, tak som si cesto miesila ručne. Piecť treba v rúre, ja som piekla v elektrickej pri teplote 180 stupňou 20 minút.
ODPOVEDAŤ
zuzana b. (zuzlina) ID 78529 (29.10.2010, 14:11)
dakujem, idem na to
ODPOVEDAŤ
zuzana b. (zuzlina) ID 78529 (30.10.2010, 21:01)
Ahojky, kvasok nevykvasil, snazila som sa ho donutit silou mysle ale, nic nove, preto nerobievam kysnute cesto lebo sa mi to stane vzdy,.nevadi, pokracovala som dalej ved v rure to isto vykysne. ako sa vam to dari poskladat do stvorca ze su take pekne rovnake?moje boli malicke a velke a nabuduce ich budem piect prikryte. nakoniec vykysli a chutili dobre. takze nabuduce ich urobim zas.zuzka
ODPOVEDAŤ
Silvia D. (silviadur) ID 44335 (4.9.2010, 20:15)
Tak tieto buchty mozem non stop piect. Su fakt skveeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ja si ich vylepsujem. Ked robim tvarohove, tak kocky cesta trosku ponatieram domacim citronovym kremom (Lemond CURD). Tak isto to robim aj pri slivkovych. Pred pecenim ich potriem roztopenym maslom a posypem skoricovym cukrom. Na rtieto buchty mam furt objednavatelov ,-) . Dolezite je ze cesto mi urobi DP a ostatne je hracka. Dakujem za spickovy recept (L) a posielam (K) na licko.
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (5.9.2010, 15:22)
ďakujem
ODPOVEDAŤ
Zuzana H. (Zewa) ID 21539, mimibazar.sk/zewa (4.9.2010, 16:39)
Akurat som ich vytiahla z rury :-). Vonaju krasne. Ale kazda je ina :-D. Ako sa Vam dari take krasne rovnake buchty vytvarovat? *-). A este mi aj plnka povylezala :-@. Ale nevadi. Chutovo budu istotne super. A na to, ze som robila kysnute cesto prvykrat, tak to zas celkom ujde (H). Dakujem za super recept a inspiraciu (L).
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (5.9.2010, 15:23)
Ja si vyvaľkám cesto na obĺžnik a nakrájam na rovnaké štvorčeky. Občas aj mne nejaká praskne, ale myslím že na chuti to nič nemení. Pozdravujem
ODPOVEDAŤ
Martina R. (ozi) ID 78781, mimibazar.sk/ozi (21.6.2010, 8:06)
(Y) (Y) (Y), sú fantastické |:o), vlastne boli ,-), ďakujem za receptííííík (clamp) (clamp) (clamp) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Sláva R. (slavatka) ID 6304 (18.5.2010, 10:10)
VYNIKAJUUUUUCE!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) ..skusala som rozne recepty, ale tieto buchticky nemali chybu. Musela som sa veeeelmi ovladat, aby som ich nezjedla na jedno posedenie :-p (zajic)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (19.5.2010, 18:47)
ďakujem, to ma veľmi teší, ja ich tiež robievam pomaly každý víkend. (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Saska M. (Saska_uk123) ID 97207 (20.4.2010, 13:12)
Vyyyyborne buchticky, len sa po nich tak zaprasilo (jidlo) (Y) urcite sa budu u nas pekavat pravidelne :-)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu