. .. .. .. .. .. .
. .

Taliansky voňavý bylinkový chlieb - RECEPT 11815

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 54349 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Taliansky voňavý bylinkový chlieb


[ recept č. 11815 zo dňa  ]


Taliansky voňavý bylinkový chlieb


POTREBNÉ PRÍSADY

-3 PL olivového oleja - 1 alebo 2 roztlačené strúčiky cesnaku - 1 a 1/2 KL sušenej bazalky - 3/4 KL sušeného oregana - 1/4 KL sušeného rozmarínu - 1/2 KL sušeného tymiánu - 1,5 dl vody - 6 PL mlieka - 1 a 1/2 KL cukru - 1 a 1/2 KL soli - 480 g chlebovej múky - 2 a 1/4 KL sušeného droždia -

POSTUP PRÍPRAVY

V malej panvici zohrejeme olej. Pridáme cesnak a bylinky. Opekáme 2 minúty, ale dávame pozor, aby sa cesnak nepripálil, lebo bude mať trpkú chuť.
Bylinkový olej a ďalšie prísady vložíme do DP v poradí uvedenom hore. Nastavíme program na biely chleba, stredne opečená kôrka, 750 g.
Ak chcete pridajte semiačka podľa želania, poprípade skombinujte chlebovú múku s celozrnnou. V každom prípade, vďaka bylinkám tento chlieb nádherne voní!
<< Linecká mrežovaná torta - pomerne rýchla a chutná! | Taliansky voňavý bylinkový chlieb | minimazančeky podla českeho mmb >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Júlia S. (rivatha) ID 157601 (14.1.2011, 15:45)
Tak toto je naozaj dobrotka velka! Super receptik, vdaka za inspiraciu :-)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (3.3.2009, 18:32)
(clamp) Jani, na taliansky chlebik sa chystam tento tyzden, necham sa teda tebou inspirovat..uz sa tesim na tu voooonu ;-) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (3.3.2009, 21:26)
Tak potom dajte vedieť!!! Ale tá vôňa je naozaj preúžasná! Nebudete ľutovať (L)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (4.3.2009, 19:23)
ahoj Jani! (hello) talianksy chlebik sa podaril nad ocakavania, je fantastickyy! inspirovala som sa tvojim receptom a do muky som pridala este aj struhany parmezan, ta vona a chut sa vazne neda opisat!! papa (L) (F) (L) (F) a tu je foto (bez vone ;-) ) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=459505
ODPOVEDAŤ
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (4.3.2009, 19:58)
Fíha, parmezán, dobrý nápad, ďakujem! (Y) Tak som skutočne rada...a s tým parmezánom určite voňal ešte lepšie... (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu