končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Bravčový debrecínsky guláš[ recept č. 10192 zo dňa 10.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčové stehno * olej * cibuľa * mletá červená paprika * soľ * mleté čierne korenie * hladká múka * slanina * párky * paradajky POSTUP PRÍPRAVY Mäso si nakrájame na kocky. Na oleji orestujeme cibuľu, zaprášime mletou červenou paprikou a speníme. Pridáme k tomu mäso, necháme zatiahnuť, osolíme a okoreníme. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Zaprášime hladkou múkou a ešte podlejeme vodou, ďalej dusíme. Slaninu si nakrájame na kocky a vytopíme na panvičke, pridáme k nej na kolieska nakrájané párky a na kocky nakrájané paradajky. Túto zmes pridáme ku skoro gulášu a spolu ešte krátko podusíme. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (2.10.2015, 14:01) |
ODPOVEDAŤ |
Michaela J. (MišelkaJ.) ID 316464 (2.10.2015, 10:58) |
Vyzeráá to supeeer ...dnes chcem vyskúšať, len sa chcem opýtať, či tam idú čerstvé paradajky alebo z konzervy? Ď. |
ODPOVEDAŤ |