. .. .. .. .. .. .
. .

Grófske rezne - RECEPT 10063

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 24542 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Grófske rezne


[ recept č. 10063 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

5 ks bravčové stehno alebo karé, soľ, biele korenie,5 PL horčica, 3PL olej , 10PL polohrubá múka, 2PL mletá červená paprika, 1KL vegeta, 2,5 dcl vriaca voda, maslo.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, jemne osolíme, okoreníme. V miske si zmiešame horčicu s olejom. V hlbokom tanieri si zmiešame polohrubú múku a mletú papriku. Mäso potrieme horčicovou zmesou a obalíme v múke ( poriadne povtláčame múku do mäsa ). Na rozpálenom oleji prudko opražíme a preložíme do plechu. Na každý kúsok mäsa položíme 1KL malsa. Výpekom podlejeme mäso v plechu (pokiaľ nie je veľmi spálený) a podlejeme vriacou vodou, do ktorej sme pridali vegetu. Pečieme vo vyhriatej rúre najprv zakryté, pred koncom odokryjeme, aby sa mäso trocha zapieklo.

Podávame so zemiakovou kašou.
<< dort pro babičku zdravotní sestru a dědu zedníka | Grófske rezne | můj první potahovaný dort >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Silvia Z. (silunka) ID 82925 (18.1.2016, 10:13)
u nás mali úspech, na podliatie som dala slepačí bujón a vegetu (clamp)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (5.10.2015, 13:10)
(kytara) (kytara)
ODPOVEDAŤ
Renáta I. (Dobrota) ID 41578 (21.1.2009, 13:19)
Janulka, dnes som ho robila na obed a boli výýýborné (clamp) (clamp) (clamp) Robievam podobný recept, voláme ho "obrátené rezne", kde je trošku "zložitejší" ten nálev, ktorým mäsko pri zapekaní podlejeme - obsahuje trochu viac ingrediencií. Mäsko sa pred opečením obaľuje vo vajci a strúhanke a tá horčica je potom súčasťou toho nálevu. Tiež je to fantastické, hrozne chutné a mäsko je neuveriteľné mäkučké.
Tento receptík je ale jednoduchší, rýchlejší, aj lacnejší a ohromne dobrýýý takže ide medzi obľúbené (Y) |:o) Pokojne odporúčam, keď prídu hostia - máte super obed/večeru.
Ďakujem za výborný tip (L) (hello) (pl)
ODPOVEDAŤ
zuzana krajcovicova (truetka) ID 57113, mimibazar.sk/truetka (12.1.2009, 12:08)
Robili sme vcera na obed (jidlo) (jidlo) (jidlo)a velmi nam chutilo (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (1janulka1) ID 24542 (14.1.2009, 7:58)
som veľmi rada, že vám chutilo. U nás to je jedno z obľúbených jedál. (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu