. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Alzbeta A. (kikasa) ID 8336
.
mimibazar.sk/alzbetka1911
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.11.2006
Naposledy: 21.12.2023 11:50
Aktualizácia: 18.7.2016 22:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1774
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
PRI TOVARE NA OBJEDNÁVKU
Pri každom tovare je uvedená dodacia doba. Ak je dodacia doba 7-14 dní je daný tovar na objednávku.
Som sprostredkovateľ nákupu, tj. asistovaný nákup. Na žiadosť kupujúceho zriadim objednávku, platbu, komunikáciu s treťou osobou a colné náležitosti. Ak si kupujúci vyberie z ponuky tovaru, zašle na môj bankový účet čiastku za cenu tovaru plus poplatok za poštovné. Po prijatí platby okamžite tovar objednávam.

PLATOBNÉ PODMIENKY
Kupujúci po tom ako si tovar objedná obdrží údaje na platbu so všetkými náležitosťami potrebnými na to aby mohol uskutočniť platbu. Za tovar je možné platiť iba prevodom na účet alebo poštovým poukazom. Platba dobierkou je možná len pri tovare,ktorý je ihneď k odberu a len vtedy ak si zákazník vopred uhradí poštovné / nakoľko sa v poslednom čase kopia neprebraté dobierky/

DODANIE
Pri každom tovare máte uvedené či ho máme skladom, alebo ide o tovar na objednávku od externých dodávateľov. Ak sa jedná o tovar na objednávku máte pri tovare uvedenú aj približnú dobu dodania.
Pri tovare ktorý je skladom je doba dodania cca 2 dni od pripísania peňazí na účet.
Dodacia doba sa stále ráta na pracovné / nie na kalendárne / dni.
Doba dodania sa počíta od dňa prijatia platby na účet nie od dňa vytvorenia objednávky.

Termín dodania nie je záväzný, keďže preprava je uskutočňovaná treťou stranou a sprostredkovateľ za ňu nezodpovedá. Objednávateľ (zákazník) berie na vedomie, že pri plnení záväzkov predávajúceho majú uvádzané termíny dodávok orientačný charakter a nie sú dôvodom na stornovanie objednávky, resp. negatívne hodnotenie predávajúcemu. Vo výnimočných prípadoch, keď sú sviatky a kalamitné počasie u výrobcov a dovozcov môže byť dodacia lehota dlhšia. Sprostredkovateľ neručí záujemcovi za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú poštou, za prípadné nedodanie tovaru zapríčinené dodávateľom, za poškodenie zásielky zavinené poštovou službou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo na pošte). Za nedodaný tovar po uplynutí lehoty 30 dní vraciam platbu späť na zákazníkom určený účet.

CENA PREPRAVY a BALENIA
Cena poštovného je určená podľa hmotnosti balíčka na základe platných taríf SP.Balné je GRÁTIS !!

Pri objednávaní tovaru prosím uviesť:
Meno
Adresu
Telefónne číslo


ZRUŠENIE OBJEDNÁVKY
Objednávku môže kupujúci zrušiť pokiaľ ešte neprebehla platba. Ak objednaný tovar neuhradí do 3 dní, objednávku ruším a tovar posúvam ďalej do predaja.

Predávajúci má právo zrušiť objednávku, z dôvodu vypredania zásob alebo nedostupnosti tovaru, zahraničný predajca nie je schopný dodať tovar Záujemcovi v lehote určenej týmito obchodnými podmienkami alebo v cene, ktorá je uvedená v internetovom obchode, pokiaľ sa s objednávateľom nedohodne na náhradnom plnení. O stornovaní objednávky bude záujemca informovaný písomne. V prípade, že záujemca už zaplatil za objednávku tovaru, časť alebo celú kúpnu cenu, bude mu táto čiastka vrátená do 5 pracovných dní od zrušenia objednávky, bezhotovostným prevodom na ním určený účet.

REKLAMÁCIA A VRÁTENIE TOVARU
Tovar ktorý je na objednávku nie je možné vrátiť nakoľko figurujem iba ako sprostredkovateľ predaja.

Vrátenie tovaru ktorý je skladom!!!
Tovar ktorý je skladom môžete vrátiť bez udania dôvodu v zákonnej lehote 14 dní.
Pred odoslaním nás informujte o tom, že tovar vraciate späť. Balíček pošlite doporučene, 1 triedou bez dobierky. Balíček poslaný na dobierku bude automaticky zaslaný späť. Peniaze za tovar vraciame iba prostredníctvom prevodu cez účet a to 14 dní od prevzatia vráteného tovaru. Cenu prepravy pri vrátení tovaru si hradí kupujúci.
Vrátená Vám bude iba suma za tovar, poštovné sa nevracia.

Pri každom tovare sa snažím uviesť detailný popis, ale ak by ste ešte čokoľvek potrebovali prípadne mali doplňujúce otázky neváhajte a napíšte mi budem sa snažiť vám čo najskôr na všetko odpovedať.
Podmínky byly naposledy upraveny: 25.1.2016, 22:06
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu