. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Jana K. (Limi) ID 582
.
mimibazar.sk/Limi
Bazárik v Čechách
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.8.2005
Naposledy: 8.12.2017 19:09
Aktualizácia: 6.7.2016 2:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46052178
DIČ SK2023228625
HODNOTENIE 625
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé nakupujúce!

Najskôr vám ďakujem, že ste nazreli do môjho albumu, kde ponukam nove veci na objednavku - ako slavnostne saty pre deti, tanecne dresy, tanecnu obuv, tutu šaty a sukne, šatky k 1.sv. prijímaniu a svadobne doplnky a stale pribudajuci novy tovar.

Kontakt e-mail: kramarova.jana@gmail.com
divaglamour@diva-glamour.sk

Kamenný obchod - zatial neexistuje = osobný odber teda nie je možný

Som vaším sprostredkovateľom obchodu. Objednám za vás tovar, uhradím ho a v prípade preclenia z tzv. tretích krajín vybavím všetky potrebné colné náležitosti, vč. uhradenia colného dlhu i dane. Vy už neplatíte nič naviac.

Informácie o ponúkanom tovare - nájdete vždy priamo pri jednotlivých tovaroch, podávam jeho opis, tabulky alebo miery, ak má značku, tak aj značku, prípadne výrobcu. Ak máte akékolvek otázky ohladne tovaru, ak budem mať dané informácie, rada vždy odpoviem.

Doba dodania daného tovaru - zatial je nový tovar iba na individuálne objednávky, dodanie sa počíta odo dňa prijatia úhrady sumy na vopred uvedený účet. Dodanie je priamo uvedené vo väčšine inzerátov. Pohybuje sa od 15 dni do 30 dní. Žiaľ, aj napriek tomu, že tovar objednám ihneď po prijatí Vašej platby, niekedy sa môže stať, že nepríde o napr. 14 dní, ale bude meškať, žiaľ, je to medzinárodná pošta, a s tým nič neurobíme, len treba čakať.

Prosim, dobre si premyslite rozmery, velkost, v prípade zlej velkosti /z Vašej strany/ vacsina mojich dodavatelov tovar spat resp. na výmenu berie. Ibaže postovne do USA, UK, HK, AU je často tak velke od nas, ze sa malokedy oplatí poslať ho naspät. Avšak vyriešime v individualnych prípadoch - či už uvedené zaslanie na výmenu, či na vrátenie peňazí, isto vyjdem v ústrety a danú vec doriešim. Za dlhe obdobie, čo sa venujem tomuto obchodu mám skúsenosti.

Avšak v prípade zle dodaného tovaru....zo strany dodávateľa si túto chybu všimnem už ja a takýto tovar Vám nepošlem. Podám Vám info a ihneď riešim nový tovar s dodávateľom. Týchto prípadov je minimum, avšak stať sa môže.

Prosím Vás, stáva sa, že aj po dvoch týždňoch od prevzatia tovaru dostanem od zákazníka informáciu, že chce tovar vymeniť, lebo je malý, či veľký... prepáčte, tieto praktiky fungujú možno v USA a Anglii, kde si môžete tovar s visačkou nosiť a potom bez udania dôvodu vrátiť. Ja takto dlhšie prevzatý tovar nevymieňam, ani neberiem naspäť.

AK TEDA chcete vrátiť alebo vymeniť tovar, v den ked Vám príde máte predsa možnosť ho vyskúšať, prípadne pár dní, vtedy rada pomôžem.

Informácie o dodacích podmienkach - všeobecne sa snažím informovať, v rámci možností - každého zákazníka o pohybe jeho tovaru, o odoslaní dodávateľom, či o prijatí na colnicu, alebo už o prijatí na moju adresu. Odosielam nasledujúci deň po prijatí tovaru na moju adresu.
* Možné spôsoby úhrady tovaru - zatiaľ iba vopred na uvedený účet
* balné - neúčtujem
* Možné spôsoby dopravy - preferujem Slov. poštu
* Cena za dopravu - využívam služby kuriera, cena je pri každom inzeráte.

Informácie o možných zľavách poskytujem na mailoch, ak prejaví záujemca o daný tovar záujem vo väčšom množstve.

Spôsob stornovania objednávky - zo zákona máte nárok stornovať objednávku do 7 dní bez udania dôvodu - Teda od našej prvej komunikácie, kedy posielam údaje k platbe mi do 7. dní nemusíte uhradiť, pokiaľ ste si obchod rozmysleli, ale aspoň mi oznámte, že rušíte objednávku, nech si vás už neevidujem.

Keď mi už bude pripísaná platba od zákazníka na účet, v ten deň kažká prijatá platba vzápätí odchádza k dodávateľovi, potom je už storno objednávky neprijateľné.

Informácie o postupe, ak zistím, resp. ak mi dodávateľ oznámi, že nie je schopný objednaný tovar dodať, alebo je schopný ho dodať iba čiastočne, prípadne je vypredaný a k dispozícii bude o istú dobu... tak tieto informácie a zistenia sa riešia vždy individuálne pri jednotlivej objednávke. Ponúknem podobný tovar, vrátenie peňazí, alebo čakanie na daný tovar.... podľa situácie.


PREHLÁSENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV
Osobné údaje sú chránené pred zverejnením a použitím treťou osobou. Sú použité iba pre vystavenie faktúry a zaslanie objednanej zásielky a pre komunikáciu so zákazníkom. Zákony a predpisy: - zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov



POŽIČIAVANIE ŠIAT

TOVAR
Zatiaľ mám pre Vás šatky, ktoré sú po mojej dcérke mladšej a staršej. Pripravujem však pre Vás kolekciu nových dovozových šiat z USA a to pre malé družičky, pre prvoprijímajúce slečny, pre stužkové a promočné slávnosti, ako i večerné a plesové šaty. Takéto šaty budú na zapožičanie, ale bude i možnosť objednania a zakúpenia Vami vybraného modelu. Dodávatelia budú odskúšaní a kvalita šiat preverená.

SKÚŠANIE ŠIAT
Osobné skúšanie zatiaľ nie je možné. Ku všetkým šatkám píšem ihneď miery, ak máte záujem o iné miery aké som neuviedla, napíšte mi, rada premeriam.

PRANIE SIAT
Šatky netreba oprať, to urobim sama na vlastné náklady. Ani ich nežehlite!

POŠKODENIE ŠIAT
Ak sa šaty roztrhnú, zatrhnú, spália (cigaretou, sviečkou...) alebo nejak inak znehodnotia, odcitam istú sumu zo zálohy, ktorú si určím ja a Vás budem kontaktovať.

CENA
Cena požičovného je za 1 výpožičku / tj. väčšinou 1 víkend /, ak doba výpožičky presiahne aj ďalší víkend účtujem príplatok 50% z ceny požičovného / ak sa nedohodneme inak/ Samozrejme sa dajú šatky požičať aj na iný deň v týždni.

VRATNÁ ZÁLOHA
za všetky veci si účtujem aj vratnú zálohu / jej výška závisí od konkrétneho modelu /, ktorú vrátim na účet, z ktorého som dostala platbu ihneď po spätnom obdržaní nepoškodených vecí /teda ak sa ušpinia, to nerátam do poškodenia, ak to nie je od niečoho ako olej - čo by už znehodnotilo šatky/

SPôSOB PLATBY
° vklad na bankový účet - pri prijatí záväznej objednávky, posielam č.ú., pri prevode cez IB alebo pri vklade v hotovosti na účet, prosím uveďte do poznámky Vaše meno, aby som mohla rozpoznať platby.
° priamy vklad v hotovosti na účet – prirátajte si 0,45 centov,ktoré mi účtuje banka

SPOSOB DODANIA TOVARU
Tovar posielam Slovenskou poštou formou doporučeného alebo poisteného listu, balíka.


PREDAJ VECI PO DCERKE:

Tovar posielam /po skusenostiach/ až po nabehnutí peniažkov na môj účet v slov.
sporiteľni - 0045207646 / 0900. Noseny tovar po dcerke posielam standartne ako doporuceny list druhej triedy, pripadne prvej triedy, bez poistenia.

Pri platbe prosim, uvadzajte Vaše meno.

Tesim sa na Vas

Jana
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.5.2014, 16:12
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu