. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Katka K. (Kačenka žlutá) ID 137253
VINDIŠ s.r.o.
.
mimibazar.sk/kacenkazluta
Bazárik v Čechách
Oblasť: Skalica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.2.2010
Naposledy: 12.5.2017 12:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
26950090
DIČ CZ26950090
HODNOTENIE 257
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé deti, mamičky a oteckovia,

želáme Vám pekný deň a ďakujeme za návštevu v našom bazárku. Skôr ako sa rozhodnete pre nákup, mali by sme pre vás pár základných informácií.

O dostupnosti tovaru sa môžete informovať na našom e-shope Centrshop.cz, kde nájdete kompletný katalóg a informácie o aktuálnej skladovej dostupnosti.

Na predaj ponúkame len veci nové, ceny sú vždy uvedené vrátane DPH. Ceny sa nedajú zjednávať a predajné akcie alebo zľavy sú už uvedené v cene.


PLATBA
Uprednostňujeme platbu vopred na účet 4008902349/7500, platbu je možné uskutočniť aj poštovou poukážkou. V prípade platby na dobierku sa cena poštovného navýši o 0,5 €.
Pri platbe prevodom na účet Vám bude pridelený variabilný symbol - VS

STORNO objedávky
Stornovanie objednávky zo strany kupujúceho, je možné vykonať elektronickou podobou a to zaslaním e-mailu na adresu prevádzkovateľa, prípadne telefonicky a to do 24 hodín po jej odoslaní. Po tejto lehote sa objednávka považuje za záväzne prijatú.

ODSTÚPENIE OD ZMLUVY v 14 dennej lehote
Kupujúci je oprávnený odstúpiť od kúpnej zmluvy aj bez udania dôvodu, najneskôr však do 14 (štrnástich) dní odo dňa prevzatia dodávaného tovaru.
Vrátiť bez udania dôvodu je možné aj nový tovar, ktorý už nie je v pôvodnom obale či bolo už nejakú dobu používané. V tomto prípade si predajca vyúčtuje hodnotu opotrebenia kupujúcemu a ten musí túto sumu predávajúcemu uhradiť.

POSTUP PRI REKLAMÁCII
Kupujúci je povinný vo vlastnom záujme dodaný tovar pred jeho prevzatím dobre prezrieť, či zásielka nie je zjavne poškodená dopravou. V prípade poškodenia zásielky je kupujúci povinný následne skontrolovať obsah zásielky a zistiť či tovar vo vnútri zásielky nie je dopravou poškodený. O prípadnom poškodení zásielky počas prepravy je kupujúci povinný bezodkladne informovať prepravcu i predávajúceho a to najneskôr do dvoch pracovných dní od prevzatia tovaru. Na neskoršie reklamácie spôsobené prepravou nemožno brať zreteľ.
Reklamáciu vád tovaru je povinný kupujúci urobiť elektronickou podobou, prípadne na tel čísle uvedenom na MMB.
Následne tovar zaslať na adresu prevádzky: DIMIX.sro, Masarykovo námestie č.4, 697 01 Kyjov a pripojiť stručný popis dôvodu jeho reklamácie.
Predávajúci poskytuje kupujúcemu záruku na tovar v dĺžke trvania 24 mesiacov odo dňa nákupu.
Záruka sa vzťahuje iba na výrobné chyby, v tomto prípade bude tovar opravený, vymenený kus za kus, či vrátená peňažná čiastka.
Záruka sa nevzťahuje na chyby spôsobené používaním tovaru iným spôsobom, než je uvedené v návode, bežným opotrebovaním alebo poškodením, nesprávnou manipuláciou, nesprávnym skladovaním alebo neodborným zásahom kupujúceho prípadne tretej osoby.
Predávajúci nie je povinný prevziať tovar, ktoré mu bolo zaslané na dobierku.
Predávajúci je povinný rozhodnúť o reklamácii najneskôr do 30 dní od doručenia tovaru spolu s písomnou reklamáciou a vyrozumie o tom kupujúceho telefonicky, prípadne elektronickou poštou, pokiaľ sa s kupujúcim nedohodne inak ..

DODÁNÍE
Tovar odosielame každý pracovný utorok. Na platbu čakáme 7dní, ak sa nedohodneme inak. Ceny tovaru, ktoré sú uvedené v inzeráte, sú vždy bez poštovného. Balné si neúčtujeme.

Tovar je odosielaný Slovenskou poštou, a.s. ako poistený balík 2. triedy. Ceny poštovného za balík:

Do hmotnosti....................................................... 2 kg......................................................... 2,80 €
Do hmotnosti....................................................... 5 kg......................................................... 3,00 €
Do hmotnosti....................................................... 10 kg....................................................... 3,50 €


Ak by bol balík poškodený, otvorený apod., skontrolujte jeho obsah pred doručovateľom a dohliadnite, že o skutočnosti spíše záznam.


Súčasťou každej objednávky je aj elektronická faktúra, ktorá Vám bude odoslaná v deň odoslania zásielky.
Záručná doba na všetok tovar je 2 roky. Záruka sa vzťahuje len na výrobné chyby. Záruka sa nevzťahuje na chyby spôsobené bežným opotrebením, nesprávnym použitím výrobku, nesprávnou manipuláciou a skladovaním.
Reklamácie sa riadia všeobecnými podmienkami podľa daných a platných právnych noriem v ČR. Kupujúci má ďalej právo do 14 dní od prevzatia tovaru odstúpiť od kúpnej zmluvy. V takom prípade je potrebné tovar vrátiť v neporušenom obale.

V každom prípade sa budeme snažiť všetkým nezhodám vyhnúť, a keď už k tomu príde, budeme sa snažiť všetko vyriešiť čo najskôr a k obojstrannej spokojnosti.

Väčšinu tovaru máme na sklade, ale ak sa stane, že tovar máte už zaplatený a bohužiaľ nie je možné dodať ho z dôvodu vypredania, budeme Vás o tejto skutočnosti okamžite informovať a peniažky budú okamžite vrátené.

Farebné varianty tovaru vyobrazených na obrázkoch môžu byť vo výnimočných prípadoch len ilustračné a nemusia sa vždy zhodovať s aktuálne dodávaným produktom.


Kontaktné údaje:
Vindiš s.r.o.
Sušilova 36/10 682 01 Vyškov
IČO: 26950090
DIČ: CZ26950090
Kontaktná osoba: Katka Kluďáková, tel: +420737279185
Prevádzková doba: Po až Pi - 8:00 - 17:00 hod

Dúfame, že budete s obchodíkmi u nás spokojní a ďakujeme za návštevu.

Prajem pekný deň. Katka
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.10.2013, 9:15
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu