. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
andrea f. (najmoda) ID 134422
.
mimibazar.sk/najmoda
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.1.2010
Naposledy: 21.11.2011 23:56
Aktualizácia: 22.4.2011 20:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 33
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
OBJEDNAVANIE :
V mojom albume mate moznost si tovar hned zarezervovat, ak na neho este neodpovedal ziadny zaujemca. To ze uz niekto iny prejavil zaujem o vec, ktoru by ste si chceli kupit, neznamena ze je uz predana, preto mi napiste a ja vam dam na tovar rezervaciu ak je vec este volna, pripadne doobjednam ak sa bude dat.
PLATBA :
Pozadujem platbu vopred do 5 kalendarnych dni, ak sa nedohodneme inak, cislo uctu poslem pri objednavke, do poznamky je nutne uviest cele svoje meno, pre rychlejsiu identifikaciu platby a kód tovaru do špecifického symbolu.
DOPRAVA :
Tovar k dodaniu posielam 1. triedou do dvoch kalendarnych dni po prijati platby, ak sa nedohodneme inak. Za strateny tovar pri doprave nezodpovedam (este som nemala dodnes jediny pripad strateneho balicka) ak si chcete balicek poistit je to na vase naklady a vopred ma o tom informujte!
Dodanie tovaru na objednavku je cca. 2-3 tyzdne, prípadne doba uvedená pri produkte, od prijatia platby, tovar objednavam okamzite a ak je s dodanim nejaky problem, nie je to moja chyba, ale chyba posty, preto vas prosim o pochopenie ak sa tovar niekde zdrzi. Ja vzdy robim vsetko preto aby to bolo co najrychlejsie.
NA DOBIERKU V ZIADNOM PRIPADE NEPOSIELAM !!!!!!!!!!!

Tovar NEVYMIEŇAM keďže je na objednávku zo zahraničia a nevzťahuje sa naň záruka. Treba si vopred dobre premyslieť akú veľkosť nosíte a potrebujete a pri topánkach zvážiť aká veľkosť vám najviac vyhovuje. Topánky sú číslované od 35.5 až po max 42. Niektoré čísla sú aj polkové. Veľkosti sedia s našími európskymi, pri väčšine topánok Vám viem poskytnúť vnútorný rozmer požadovnej veľkosti topánky.
Bezchybný tovar, ktorý vám bol zaslaný spať neberiem, napr. ak nesadla veľkosť, nakoľko ja som tovar objednala pre vás a nemám s ním potom čo spraviť.

Tovar nevymieňam a ani neberiem späť, bez záruky. Rada odpoviem na všetky vaše otázky !!!


Reklamacia :
Pri preberani zasielky tovar riadne skontrolujte a ak je zasielka poskodena, radsej ju vratte dorucovatelovi a my Vam ju znovu posleme.
V pripade zistenych vad, je nutne nas bezodkladne informovat. Kupujuci vyplni reklamacny formular / presne oznaci druh a rozsah vad tovaru/ a doruci spolu s tovarom a dodacim listom na adresu, ktora je na nom uvedena. V den obdrzania reklamovaneho tovaru bude upovedomeny mailom a zacne plynut 30 dnova reklamacna lehota. Tovar bude zaslany vyrobcovi na posudenie poskodenia.
Opravnena reklamácia vratane odstranenia chyby bude vybavena na nase naklady, najneskor do 30 kalendarnych dni odo dna zacatia reklamacneho konania.
Ak sa reklamacia preukaze ako neopravnena /ak k chybe doslo mechanickym poskodenim, prevadzkovanim tovaru v nevhodnych podmienkach alebo ak bol prevedeny zasah inou nez opravnenou osobou/ bude tovar vrateny spat kupujucemu, pricom kupujuci znasa vsetky naklady predavajuceho, tretej osoby vykonavajucej servis tovaru a znalca, najma naklady na prepravu tovaru medzi kupujucim, predavajucim a vyrobcom, v lehote 30 dni od zaslania zoznamu nakladov z neopravnenej reklamacie kupujucemu na ucet urceny predavajucim.

Ak mate nejaky problem, dotaz, specialne prianie, kontaktujte ma cez mmb ! Vzdy sa snazim vyjst kazdemu v ustrety, kto u mna nakupuje, ten to vie. Ale kvoli zlym skusenostiam pri novych a neregistrovanych zakaznikoch, trvam na podmienkach !!!

DAKUJEM ZA NAVSTIVENIE MOJEJ STRANKY, PRAJEM KRASNY DEN A PRIJEMNE NAKUPOVANIE !
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.11.2010, 12:50
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu