Topinambury: Ako pripraviť tak trochu iné zemiaky a prečo sú zdravé?
Skvele chutia, v kuchyni majú široké využitie, konzumovať sa dajú surové aj tepelne upravené, a navyše majú priaznivý vplyv na naše zdravie.…
Skvele chutia, v kuchyni majú široké využitie, konzumovať sa dajú surové aj tepelne upravené, a navyše majú priaznivý vplyv na naše zdravie.…
Patrí medzi najchutnejšie marmelády, bonusom navyše je, že je doslova nabitá vitamínmi. A tie potrebuje každý z nás, v nadchádzajúcom chladnom období…
Hokaido, maslová, špagetová, muškátová… Sezóna tekvíc je konečne tu. Zoženiete ich za pár korún nielen na trhu, ale aj v každom supermarkete. A hoci…
Báječne voňavý, vo vnútri krásne nadýchaný, s chrumkavou kôrkou na povrchu. Domáci chlieb je jednoducho delikatesa, nad ktorú nie je. S chlebmi zo…
Úžasná vôňa, nádherná farba a predovšetkým výrazná a osviežujúca mierne korenistá chuť. Tento domáci lekvár si zamilujete! Uvidíte, že iný už chcieť…
Milujú ho nielen dospelí, ale predovšetkým deti. Takže ak máte doma prebytky paradajok, určite neváhajte a pustite sa do jeho prípravy. Nielen, že…
Hodí sa na cestoviny, ako nátierka na pečivo, do šalátov, ale aj pod mäso, do mäsových závitkov, zapekaných pokrmov, slaných koláčov alebo napríklad…
Pokrmy z cukety už vám doslova „lezú krkom“ a vy premýšľate, ako to urobiť, aby ste si túto inak skvelú zeleninu mohli vychutnať aj v zime a na jar,…
Sú chutnejšie, vďaka menšiemu obsahu cukru zdravšie, a navyše vás vyjdú podstatne lacnejšie, než tie z obchodu. Reč je o domácich džemoch a kompótoch…
Hromadia sa vám doma cukety a vy už neviete, čo s nimi? Využite ich na pečenie rôznych koláčov a ďalších múčnikov, po ktorých sa len zapráši. Vďaka…