PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svit

Termobielizeň pre deti

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Názov: Detské termotričko a termospodky Rudi
Farba: svetlomodrá

Môžete si objednať samostatne termotričko alebo termospodky alebo celý komplet. Cena za termotričko je 9,9 EUR a za termospodky 9,9 EUR.

Popis: Super detská termobielizeň, vyrobená z polypropylénového vlákna Prolen®, ktoré sa od roku 1970 vyrába na Slovensku v spoločnosti Chemosvit Fibrochem, a.s. Vlákno Prolen® má vynikajúce termoizolačné vlastnosti, je najľahšie zo všetkých vlákien (o 40% ľahší ako bavlna), najrýchlejšie zo všetkých vlákien odvádza vlhkosť od pokožky smerom do ďalšej savej vrstvy alebo okolia (knôtový efekt). Zachováva si stále farby (nikdy nevybledne, ani sa nezafarbí od iného oblečenia počas prania), je odolné voči škvrnám. Má antibakteriálne vlastnosti a je 100% recyklovateľné. Termobielizeň stačí vypláchnuť vo vlažnej vode s tretinovou dávkou pracieho prostriedku. Schnutie sa urýchli vyžmýkaním do uteráka. Prolen® Vám prináša novú vlnu pohodlia.
Detičkám v nej bude krásne teplúčko a nikdy sa v nej nespotia. Táto termobielizeň je vynikajúca pre všetky druhy športov, ale i ako pyžamko alebo domáce oblečenie. Vynikajúce aj pre deti, ktoré sa potia v noci, pretože nikdy nebudú v mokrom. Pot sa odvedie do ďalšej vrsty oblečenia alebo do vzduchu.



Pri objednávke si, prosím, prečítajte naše podmienky predaja.
  • Rozmery: 98, 104, 110, 120, 130, 140, 150
  • Veľkosť: 104
  • Značka: CHEMOSVIT FIBROCHEM
  • Už odpovedalo 20 záujemcov
cena: 9,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky