Zuzana P. (Zuzika77)

mimibazar.sk/zuzika77
ID 58803
Členstvo ZAFÍR
REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Brezno

Toaletná voda Voyager

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Vzrušujúca zmes bergamotu a mandarínky, evokujúca teplo púšte, kontrastuje s chladivými tónmi kardamónu, zeleného čaju a namíbijskej myrhy. Divokú tvár vône dotvára santalové drevo, vetiver a jantár.

Je ako stvorená pre odvážnych svetobežníkov, milujúcich exotiku a dobrodružstvo.
Ste typ, ktorý má v srdci zmysel pre dobrodružstvo? Kto žije svoj život bez obmedzení? Potom ste presne ten, pre koho je vytvorená vôňa Voyager, vôňa pre odvážneho muža.

Príbeh a zloženie vône: Keď sme vytvorili Voyager, vedeli sme, že je to vôňa pre dobrodruha s nepokojom v srdci. Jeho duch hľadá nové obzory a skúsenosti. Vystavuje sa tvárou v tvár nebezpečenstvu. Zachytiť jeho odvážneho ducha sme sa pokúsili otvorením z citrusov, bergamotom a mandarínkou. Vzrušujúca zmes kardamonu, zeleného čaju a myrhy vystihuje jeho divoké srdce. Pokračovanie s drevitými santalovými a jantárovými základmi vyúsťuje do sexi mužskej vône, ktorej sa nedá odolať.

Voyager je viac než sexi vôňa, je to vôňa so srdcom. Základná zložka myrha z Namíbie pochádza zo zdrojov, ktoré podporujú komunitu oddanú zachovaniu tradičného spôsobu života a životného prostredia.

50 ml
  • Značka: ORIFLAME
  • Poštovné a balné: 1,70 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 7,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky