Michaela K. (Moderní rodičia)

ID 12616 IČ 41859952
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Upokojujúca perinka / zavinovačka MIMI original

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Moderná detská perinka, ktorá vaše dieťatko UPOKOJÍ, USPÍ a tým ÚĽAHČÍ život jeho starostlivým rodičom. Základné basic prevedenie v 5farbách.
Celá filozofia utišovania a predĺženia spánku vychádza z predpokladu o navodení podmienok aké malo dieťatko v brušku. Keď je dieťatko pevnejšie zavinuté, nedochádza k vrodenému Moorovmu (úľakovému) reflexu. A tak sa predĺži spánok dieťatka a konečne sa vyspia aj rodičia. Perinka je vystužená, čiže sa výborne nosí a dodá potrebnú sebaistotu aj čerstvým rodičom. Ako prví sme použili výstuž z pamäťovej peny, čo je naozaj navyšší komfort v starostlivosti od novorodeniatko. Vložka je vyberateľná, odporúčame používať len na nosenie, dodá pocit istoty mladým rodičom, výborný pomocník pri držaní dieťatka pri dojčení. Počas spánku odporúčame vybrať, aby bolo dieťatko zavinuté len vo vzdušnej bavlnke, neprehrievalo sa.
Unikátny chránený dizajn v SR + EU.
Material: 92%bavlna 8%elastan, certifikované látky, ktoré splnili OEKO Tex100.
Farba: Sneho biela - Univerzálna pre chlapca aj dievčatko (v ponuke sú ešte tieto farby: cyklamenová ružová, modrá slinka, žltý banán, zelená mäta)

Veľkosť: 3-6mes. (skladom), velkosť 0-3mes. (na objednávku)
  • Veľkosť: 62
  • Značka: MIMI
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 49,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky