PREDÁM oblasť Nové M. nad Váhom

Hra na PS3 RATCHET and Clank Tools of Destruction

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

predám hru RATCHET and Clank Tools of Destruction Platinum, hraná len mojim synom, plne funkčná bez poškodení.
POPIS:
Kombináciou Ratcheta a Clanka s epickým príbehom a pohlcujúcim gameplayom, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction vtiahne hráčov do obrovskej novej galaxie, ktorá je oveľa rozmanitejšia a interaktívnejšia ako kedykoľvek predtým. Gigantickí nepriatelia, rušné mestá a skvelé súboje s bossmi robia z Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction sofistikovanú, no na druhej strane humornú adventúru pre fanúšikov všetkých vekových skupín.

Po záchrane nespočetného množstva planét od desivej skazy a vydobytí si statusu intergalaktickej celebrity, sa Ratchet spolu s Clankom rozhodli pre zaslúžený odpočinok. Ratchetovi však nedá pokoj jedna vec a stáva sa čoraz viac a viac nervóznym. Sirota z vesmíru, ktorá nevie nič o svojej minulosti, jeho rodine alebo o svojich Lombax koreňoch. A nikto, vrátane Clanka mu nedokáže odpovedať na jeho otázky.

Nanešťastie pre Ratcheta sa o jeho pôvod začína zaujímať aj cisár Percival Tachyon. Túžba po pomste hnusného tyrana starobylej rasy zvanej Cragmite, monštier podobných odpornému hmyzu, je taká veľká, že si zaumienil odprevadiť z tohto sveta aj toho posledného Lombaxa. Keď Tahyonove vojská obkľúčia Ratcheta s Clankom v ich domovskej galaxii, si naši hrdinovia uvedomia, že musia rýchlo utiecť, aby zabránili jej zničeniu. Vo svojom zúfalstve Ratchet a Clank ukradnú imperiálnu vojnovú loď Tachyona a vydávajú sa na svoje zatiaľ najväčšie dobrodružstvo. Na dobrodružstvo, ktoré nielen odhalí tajomstvo Lomabaxov, ale aj do krajností otestuje silu ich priateľstva.
  • Značka: PS3
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 14,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky