PREDÁM oblasť Bratislava

vecičky pre chlapca od narodenia od 0-6 mes.

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

vecičky vhodné pre chlapčeka od narodenia do cca pol roka, aj roka(závisí od kíl dieťatka)
Za túto veľmi výhodnú cenu v ponuke:
košeľa Sergent Major 80, výborný stav, tehlová farba, tlmenejšia farba ako na foto.100%bavlna, vpredu dva vačky, tenká, moderná, veľmi pekná. Písané na 12 mes.ale vyzerá menšia(závisí od kíl koľko má dieťatko).
Svetrík Okaidi na 6 mesiacov, teplúčky, tehlovej farby, 55%acryl a 45%bavlna, veľmi dobrý stav, bez poškodenia.
Mikinka Culbuto, bledozelená farba v kombinácii so žltou, veľmi pekne prepracovaná, prešívaná, na zakončeniach s patentom, písané na tri mesiace, s výšivkami, nášivkami.100%bavlna.
Vestička La Compagnie na 3 mesiace, oranžová farba, zvnútra jemne zateplená, veľmi pekná, povrch jemnučký, celková veľmi príjemná na dotyk aj na nosenie. 45%nylon, 30%bavlna, 25%polyester, zadná časť originál dlhšia, vpredu malý vačok, s potlačou a nášivkou.
rifličky La Compagnie 68, super stav, čierna farba, množstvo detailov, prešívané, bočné vačky, v páse guma+šnúrka, nepodšité. Písané na 6 mesiacov.
Bavlnená košielka C´entffant do veľ.62, výborný stav až na mini hrdzavý fliačik, limček podšitý modrou látkou, modré gombíčky na cvoky, s potlačou ovečky, biela farba, 100%bavlna.
Nepodšité nohavice HM Loog 62, výborný stav, hnedomodrá farba, po bokoch vačky, vzadu príklopné vačky, spodok zakončený gumkou, 100%bavlna.
Modré ponožtičky, nenosené, foto farby skresľuje, sú peknej modrej farby, kvalitné, nesťahujú nožičku.
capačky IKKS veľ.15, veľmi dobrý stav, bez poškodenia, modrej farby, textílne, hrejivé, nevyblednuté, vnútorná vložka meria 10,2cm.
topánočky BOBBI SHOES veľ.20, veľmi dobrý stav, stabilné, textílne, gumená podrážka, vnútorná dĺžka je 12,8cm. - TIETO SÚ PREDANÉ !
  • Veľkosť: 62
  • Značka: V POPISE
  • Poštovné a balné: 2,70 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 15,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky