Nikolla Hrbanová (Nikky888)

ID 36514 IČ 46397710
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trnava

Luxusný kabát z pravej kožušiny, 5 FARIEB

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Velkosti - S, M, L, XL.
Dodanie 2-3 týždne. Rozmery k velkostiam pošlem na požiadanie.
Kabátik je vyrobený z pravej Merino ovčej vlny.

Jednou z najdôležitejších vlastností merino vlny je udržanie ideálnej mikroklímy. Dokáže dýchať, reguluje vlhkosť a je vzdušná, čo sa nedá povedať o syntetických materiáloch. V zime hreje a v teple dokáže ochladiť a to vďaka schopnosti absorbovania potu a následného uvoľnenia do vzduchu. Ovčia vlna má prirodzené duté vlákno, antibakteriálnu schopnosť, a tiež poskytuje vysokú ochranu proti UV žiareniu. Obsahuje aj lanolín, ktorý ju chráni pred znečistením.
Jemnosť vlny sa určuje podľa priemeru vlákna, ktorý je meraný v mikrometroch. Vlna z oviec merino je veľmi jemná v rozsahu cca od 14-25 mikronov, veľmi mäkká a málo lesklá.
Vlna merio, ako aj každá iná vlna zle reaguje na tepelný šok. Vlnu a výrobky z nej odporúčam prať iba v rukách a pri teplote max 30°C v pracom prostriedku určenom na vlnu, alebo šampónom na vlasy. Pri praní nemeňte teplotu vody a aj pri pláchaní použite vodu rovnakej teploty ako pri praní! Po opratí vlnu, alebo výrobok z nej jemne vyžmýkajte. Vlnu nechajte sušiť prirodzene ( žiaden radiátor či ohrevné telesá ). Pokiaľ sa jedná o hotový výrobok s vlny, odporúčam rozprestrieť na uterák a nechať sušiť vo vodorovnej polohe, aby bol zachovaný pôvodný tvar a dĺžka.
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 269,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky